Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 -emraaah!! koooş ananı ....yolar.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 - bi gün bende onlardan yicem (yumurcak)[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 22 Eylül 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 nen var kuzum ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Erol Taş'ın sezercik ibişine söyledigi muhteşem laf lol filmi izledikçe hastası oluyorum erol taş'ın (sezercik'in küçüklügüne acaip gıcıgımda) erol baba sezere şamarın en kallavisinden çakar bir tane ehe sezercik evden ayrılacagı zamanda muhteşem lafını patlatır - giit, giit ama bu tokadı çok arayacaksın lol rahmetli ne güzel kötü adamdı ya[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 müslüm gürses yerde bir göz görür eline alır ve o unutulmaz sözleri söyler -ben bu gözü bir yerden hatırlıyorum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Hamd olsun... Siz nasılsınız babacığım inşallah? Bu devirde babasına siz deyen kaldımı acaba???[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ÇİÇEK ABBAS'TAN EFSANE çiçek:herkeze benden çay şakir:ben istemem çiçek:şakirin çay kalsın şakir:ne demek lan şakir çiçek:ne diyem mahmut mu diyem adınımı değiştirdin.[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 -Kaptan ışık hızına çıkıyoruz........Çıktık! -BİZEDE BU YAKIŞIR!:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Türk yapımı Şeytan Şeytan-O elindeki ne? *![normalde rahip var]* İmam-Zem Zem suyu *![normalde kutsal su]* Şeytan-Ne yapcaksın onla? İmam-Görürsün! [şuyu şeytana atar]:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 pişmanmısın?NIHAHAHAHA TEK GECERİM[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sezercik miydi neydi o weletin adı..bebeğe babalık falan yapıodu böle bebegin karnını doyurmak için süt aşırıodu sürekli..sora sütcü amca farkedio yakalıo bunu falan adam tam wurucak buna ''amca bni döw ama sütü dökme!!!'' diodu..kac sene oldu izleyeli o laf gitmio aklımdan =)[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: spreewell, 22 Eylül 2004 20:03 tarihinde demiş ki: şakir:ne demek lan şakir çiçek:ne diyem mahmut mu diyem adınımı değiştirdin. işte budur ya... 2 yıl önce okuldaki en salak eğlencemiz buydu... Ne diyem lan? Mahmut mu diyem? Efsane replik budur benim için :) Vurgular ve şive çok önemli ama:)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 kemal sunal ile şener şen'in bir diyaloğu şş- şu anda karşında kumandanın değil baban var ks- ne babam mı geldi? baba, babacığım her izleyişimde koparım :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: DoGMeaT, 22 Eylül 2004 20:48 tarihinde demiş ki:pişmanmısın?NIHAHAHAHA TEK GECERİM huahuhauha öldüm akşam akşam:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Emrah, kızkardeşini kaçıranlardan kurtarır. veya bulur sokakta, herneyse.. emrah: hadi gidiyoruz buralardan.. kızkardeş: ya annem? annemiz.. emrah: bir daha onun adını agzına almayacaksın!..annemiz yok artık! anne deme ona! onu amcamız düdükledi! baba yarısıydı o.. gidelim kardeşim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 malkoçoglunun bi bölümündeydi heralde olay şöle arthur hesabı bişi kayaya saplanan bi kılıç var onu çıkarcak topluluk ve bizim malkoçoğlu bi dağa çıkarlar orda taşa saplı kılıcın orda toplanırlar topluluk içinden biri-Eğer sen malkoçoğluysan bu kılıcı burdan çıkarırsın! c.arkın-ya allahhh çınnn(kılıcın kayadan çıkma efekti) diyerek kılıcı çıkarır ve olay kopar orda tabi böle yazınca komik gibi durmuyo ama izleyince feci bişi ------ hababam sınıfında ilyas salmanın oldugu bölüm işte bu yatakhaneye gelir böle ağa işte elemanları eşyalarını taşır fln millet tip tip bakar işte salman der öpün ağanızın elini fln bikaç şeydaha söler sonra kasayı açar tabi bizim hababamın gözleri açılır ordan tombalakdı heralde -ben böle ağanın elini diil şeyini bile öpreim :) çok gülerim bu sahneye bide aynı filmin i.salmanın bıyaklarının kesiliş sahnesi bititrir bu replikler beni[signature][hline]In Flames We Trust [Bu mesaj Blind tarafından 23 Eylül 2004 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 süt kardeşler filminden bir replik.. şaban dolabın kapağını vurur yanlışlıkla ve patırtı kopar.bunun üzeirne, güdük necmi: ne vuruyosun be! şaban : kim vuruyo be! güdük: sen! şaban: e evet ben![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bi tane daha geliyor aklıma, şaban aşka gelir ve şarkı söylemeye başlar.. "fes başıma fes başıma..püskülü ben olaaayım.." kapıya vurur kafasını.. sonra devam eder.. "kapı başımaa.. başım kapıyaa.." bi de şey var..şaban: "e ben sizee...ben sizeeeee.." kız: "ne diyeceksiniz?" şaban:" şeyy.. ben sizee... hani böyle iki bulut bir araya gelince ne oluyodu??" kız: "şimşek" şaban: " e evet..ben size böyle bi şimşek aşkıyla vuruldum..oh be"[signature][hline] [Bu mesaj Spartan tarafından 23 Eylül 2004 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Efsanevi Kemal Sunal & Ilyas Salman repligi: i.s: sus konusmak yasak! k.s: sicmakta yasak mi kurban? i.s: degil k.s: o zaman yatta agzina zicam itoglu it[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 çiçek abbasta kahvede ilyas salman-kemal sunal atışması müthiştir,biri bulursa yazsın buraya[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 çiçek abbasta kemal sunal oynamıyo ki ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 tabi ki efsane ayşen gruda-kemal sunal dialogları vardır -şaban beey? -nee? -şaban beeeeey? (daha cilvelidir burda) -neeeeeaa?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya şener şen işte anla :)[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Dünyayı Kurtaran Adam Cüneyt Arkın ( George Arkın :D ) : Bedenini unut sadece zihin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında nefes alabilirsin..[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Dmx, 23 Eylül 2004 04:00 tarihinde demiş ki: Efsanevi Kemal Sunal & Ilyas Salman repligi: i.s: sus konusmak yasak! k.s: sicmakta yasak mi kurban? i.s: degil k.s: o zaman yatta agzina zicam itoglu it :D bu süper[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar