Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Deathblade said: BramStoker said: http://i0.simplest-image-hosting.net/168bf183b2abe8bc9188aacc163dd507/untitled95.png Yeşil fona geçtim ben, siz yanarsınız ben yanmam. Kikikiki abi şunu birisi editleyip gerçekten paticik yapsa o sayfaya konu dışı eğlence filan ana başlıkları yapıştırıp.daha iyi olurdu =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Abi bişi dicemde o sayfa gerçekten Paticik ki. Ha birde aslında bruce willis ölüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 paticik değil abi wc3 sunucusu açık onda ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://images.cheezburger.com/completestore/2011/10/28/35b15445-2db9-49d7-8d62-f7bd5d5e7cae.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 hep batının ahlaksızlığı bunlar. o ponyler yok mu hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Aluriel said: hep batının ahlaksızlığı bunlar. o ponyler yok mu hele. Uymazsan Trafik Kurallarına, Uyarlar Hazır Olan İmama gibi diyorsun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 O tren son genel seçimde kaçtı kardeşim. 3 - 5 yapılan icraat için adamlar en azından çalışıyor abi deyip oyu basanlar düşünsün şimdi. Asgari ücretliymiş, emekliymiş, geçinemiyormuş sallamıyorum artık bir damla dahi. Oy verenler düşünsün şimdi ben ne yaptım diye. Ben en azından üzerime düşeni bir nebze yaptım ve içim rahat. Kendi düşen ağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 rakı iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 saplashaman said: 2000 öncesi sırf imam hatipliyim diye fem dershanesine alınmayışım OAHUSDAHSBDJASNBDKASBDUSNKASKBJASD şunu 5 sene önce falan internete yazsan cool story bro memeinin yaratılışına şahit olurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 keşke şakirt bir forum üyesi kız tavlama temalı bir topic açsa. türbanlı bir kıza aşık olsa ve onu tavlamanın yollarını sorsa. ne kadar ilginç olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 adam hala kız diyo ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Kaede said: saplashaman said: 2000 öncesi sırf imam hatipliyim diye fem dershanesine alınmayışım OAHUSDAHSBDJASNBDKASBDUSNKASKBJASD şunu 5 sene önce falan internete yazsan cool story bro memeinin yaratılışına şahit olurdun inanmamak elinde arkadaşım,diğer ada satın aldım şöyle yaptım böyle yaptım diyenler gibi değilim en azından ki ilgi çekmek isteyeyim,başımdan geçen olayı paylaştım sizinle,israilde yaralanan israil vatandaşlarına,geçmiş olsun diyipte kurtuluş savaşı veren filistinlilere bir geçmiş olsunu esirgeyen veya papaya hazret diyen bir imam görünümlü insan evladının dersanesine kabul edilmedim ve sadece ben değil 3 arkadaşla beraber neden yalancı konumuna bu kadar kolay sokuyor bazıları bazılarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 tarkandakiahtapot said: keşke şakirt bir forum üyesi kız tavlama temalı bir topic açsa. türbanlı bir kıza aşık olsa ve onu tavlamanın yollarını sorsa. ne kadar ilginç olurdu. dostum git kendine 1-2 sakinleştirici bişeyler al, halk için potansiyel bi coşkun-nuri alço tehdidi oluşturuyosun, zamanla sende "get laid" olursun, ama önce bi sakin ol derin nefes al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ilginç topak ilgiyle izliyorum, film gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ben uzak durmaya çalışıyorum yoksa ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yok ya ben tv seyretmiyorum 7-8 senedir buralardan takip ediyorum , daha az beynim yıkanıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 o değilde görünürde müslüman görünenler cübbeli hocaya yaptıkları komployu banadamı yaparlar lan acaba :p hepiniz hakkınızı helal edin hatta mmorpg bölümünde saçma yorumlar yapan victor bile hakkını helal etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Karea said: yok ya ben tv seyretmiyorum 7-8 senedir buralardan takip ediyorum , daha az beynim yıkanıyor heheahahahhahahaa sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 take it easy champ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 çıkar masaya vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 küheylan said: çıkar masaya vur. neyi? dicem tam şakirt diceksiniz, o yüzden bu yaftayla yaşamaktansa anladım sonradan düştü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 jaffa said: Karea said: yok ya ben tv seyretmiyorum 7-8 senedir buralardan takip ediyorum , daha az beynim yıkanıyor heheahahahhahahaa sesli güldüm. anaaa artık alıntıda pm gelmiyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bana geldi. güncelleyip alıntıladım araya mesaj girince. ondandır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ismail ağa virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ve bir kınalı kuzu klasiği daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar