Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişisel sorunum

saplashaman

Öne çıkan mesajlar

Deathblade said:

BramStoker said:

http://i0.simplest-image-hosting.net/168bf183b2abe8bc9188aacc163dd507/untitled95.png

Yeşil fona geçtim ben, siz yanarsınız ben yanmam.

Kikikiki

abi şunu birisi editleyip gerçekten paticik yapsa o sayfaya konu dışı eğlence filan ana başlıkları yapıştırıp.daha iyi olurdu =p
Sosyal ağlarda paylaş

O tren son genel seçimde kaçtı kardeşim. 3 - 5 yapılan icraat için adamlar en azından çalışıyor abi deyip oyu basanlar düşünsün şimdi. Asgari ücretliymiş, emekliymiş, geçinemiyormuş sallamıyorum artık bir damla dahi. Oy verenler düşünsün şimdi ben ne yaptım diye. Ben en azından üzerime düşeni bir nebze yaptım ve içim rahat. Kendi düşen ağlamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

saplashaman said:
2000 öncesi sırf imam hatipliyim diye fem dershanesine alınmayışım

OAHUSDAHSBDJASNBDKASBDUSNKASKBJASD
şunu 5 sene önce falan internete yazsan cool story bro memeinin yaratılışına şahit olurdun

inanmamak elinde arkadaşım,diğer ada satın aldım şöyle yaptım böyle yaptım diyenler gibi değilim en azından ki ilgi çekmek isteyeyim,başımdan geçen olayı paylaştım sizinle,israilde yaralanan israil vatandaşlarına,geçmiş olsun diyipte kurtuluş savaşı veren filistinlilere bir geçmiş olsunu esirgeyen veya papaya hazret diyen bir imam görünümlü insan evladının dersanesine kabul edilmedim ve sadece ben değil 3 arkadaşla beraber neden yalancı konumuna bu kadar kolay sokuyor bazıları bazılarını?
Sosyal ağlarda paylaş

tarkandakiahtapot said:

keşke şakirt bir forum üyesi kız tavlama temalı bir topic açsa. türbanlı bir kıza aşık olsa ve onu tavlamanın yollarını sorsa. ne kadar ilginç olurdu.

dostum git kendine 1-2 sakinleştirici bişeyler al, halk için potansiyel bi coşkun-nuri alço tehdidi oluşturuyosun, zamanla sende "get laid" olursun, ama önce bi sakin ol derin nefes al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...