KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 valla bitmiştir heralde sınavları falan ama man the fuck up olması lazım gelmesi için hava soğukluğu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 cavanagh tolga baki hill sertac fizban kenshin arcane scheriff wishmaster cankutyaman recokongo umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 kaleciler değişmeli olacak berbat bir maç bizleri bekliyor fsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ee adam yok? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 guvenc reis ayarlamaya calısıyo ,ben iptal ederim derim maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 fde geliyore fde'nin arkadaşı bir kaleci de geliyore 1 kişi eksiğiz şu anda 15 ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 reyiz ağırlığını koymuş. cem'in arkadaşı kaleci eleman hilalde oynayansa iyiydi gayet, emre baki gibi adamları doldurun derim karşısına, anca öyle zevki çıkar tek kalecili maçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 evet abi, o hilaldeki 1 aylık kaleci ama hiç yeni kaleci gibi durmuyo adam ehue 1 kişi daha bulduk mu tamamdır hatta 1 kaleci daha çıksa süper olur=p bi de cankutdan ses çıkmadı bi daha, gelir umarım ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 cankuttan ses çıkmadı dediğin an adam bana kapağı taktı ben kesin geliyorum istersen adam da bulabilirim diye kaleci bulursa süper olur ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 aahahahh adam o mesajı bekliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 hehe adam süper çıktı ya, adam da bulmak üzere sanırım ama tek kaleci var bu hafta edit: genc reyizlerimizden cankutyaman 1 adam buldu 16 ettik bu arada pati halısaha ekibi olarak esere haftasonu çalışmalarında başarılar ve yengeye geçmiş olsun diliyoruz adam hem çalışıyo hem de hasta eşine bakıyo cavanagh tolga baki hill sertac fizban kenshin arcane scheriff wishmaster cankutyaman recokongo umut fde fde+1(kaleci) cankutyaman+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 inanılmaz performansımdan dolayı takımımdakilerden özür dilerim son 25 dakika karşı tarafı 32 kişi görüyodum ortadakine vurmaya çalışıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 EZ DİK dermişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 yelek golü sayılmassa berabere bitti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 sen benim golümü nası saymazsın arkadaş! ha bi de kalede devleştiğim anlaşıldığına göre bi daha geçmeme gerek yok sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar