xrex Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 selam arkadaslar biliyorsunuz amerikan open betaya sayili günler kaldi.undeath oynicak arkadaslara önerim grup olarak oynamamiz.böylece oyunu ilk defa oynayanlar daha kolay bir sekilde oyunun isleyisini anlarlar ver questleri rahatca yapip süratli bi sekilde lvl atlayabiliriz.su anda grupta ben ve omen var.baska birlikte takilmak isteyen arkadaslar varsa bana pm atsinlar.ayrica oyunu da cekmeye baslayin omen ve bende simdiden oyunun full sürümü bulunuor.beta baslar baslamaz oynayama baslariz gibi :).azeroth da görüsmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ehh abi open betaya gırekte düşünürüz şuan kesın gırıcez dıe bırsey yok bence burdan gırıcek oyuncu sayısı 5-6 kısıyı gecmez ısallah gecer tabi[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 open beta ile closed beta aynı mı olcak? yani ben closed betadayım open girenle aynı serverda oynayabilcem değilmi? bence öyle olur zaten bliz in wow sunucuları 5 tane us de yeni açmazlar bence.... hımm bide pvp ye gelen ark " battalgazi " nickine özel msj atarlarsa yardım ederiz...pijaje nickide var ama o beta 2 de onu bıraktım baydı pvm sunucu pvp de orc kescem kardeşim ben :) ne demişler "elf orc kestikçe elftir ":)[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü? www.huzuradoru.com www.harunyahya.org [Bu mesaj PiJAJE tarafından 14 Ekim 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 stress test e girdik.open betaya da gireriz.ayrica 5-6 kisiden cok olur oynicak insan.ben zaten undeath oynayacak olan varsa ve isterse bizle takilsin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 undead doğrusu demekle başlamak istiyorum daha sonra da sizi undead başlangıç bölgesinin eşsiz güzelliği ile başbaşa bırakıyorum http://www.worldofwar.net/cartography/worldmap/tristfalglades.php[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Khalima........Shaman of the Legio Noctis [Bu mesaj kalima tarafından 14 Ekim 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 umarım gireriz ama open betanın stress gıbı olacagını sanmıyorum işallah öle olur da bende oynarım herkes oynar ama garanti değil tabiki bu arada undead sux ezerim :D[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 arkadaslar ne 5-6 kisisi, isteyen herkes oynayacak open beta'da.. Open beta'nin amaci bu zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 tekrar hatırlatalım US için yapılan bir open beta bu blizzard işi sıkı tutarsa us harici az oyuncu girer ama o kadar kasmaz büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 evet undead nie undeath diorum ben habure yaw ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Sen bizi oyuna soktun da undead oynayın diyosun hehe Girebilicekmiyiz bakalım Open Betaya =) Girelim düşünürüz ama ben Human Mage den vazgeçmem be yahu hehe[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 valla benim kimseyi betaya sokma gibi bi niyetim yok hehe ben girerim de seni bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar