Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

open beta da undeath oynicaklar icin

xrex

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaslar biliyorsunuz amerikan open betaya sayili günler kaldi.undeath oynicak arkadaslara önerim grup olarak oynamamiz.böylece oyunu ilk defa oynayanlar daha kolay bir sekilde oyunun isleyisini anlarlar ver questleri rahatca yapip süratli bi sekilde lvl atlayabiliriz.su anda grupta ben ve omen var.baska birlikte takilmak isteyen arkadaslar varsa bana pm atsinlar.ayrica oyunu da cekmeye baslayin omen ve bende simdiden oyunun full sürümü bulunuor.beta baslar baslamaz oynayama baslariz gibi :).azeroth da görüsmek üzere
Sosyal ağlarda paylaş

open beta ile closed beta aynı mı olcak? yani ben closed betadayım open girenle aynı serverda oynayabilcem değilmi? bence öyle olur zaten bliz in wow sunucuları 5 tane us de yeni açmazlar bence.... hımm bide pvp ye gelen ark
" battalgazi " nickine özel msj atarlarsa yardım ederiz...pijaje nickide var ama o beta 2 de onu bıraktım baydı pvm sunucu pvp de orc kescem kardeşim ben :) ne demişler
"elf orc kestikçe elftir ":)[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org

[Bu mesaj PiJAJE tarafından 14 Ekim 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

undead doğrusu demekle başlamak istiyorum
daha sonra da sizi undead başlangıç bölgesinin eşsiz güzelliği ile başbaşa bırakıyorum

http://www.worldofwar.net/cartography/worldmap/tristfalglades.php[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Khalima........Shaman of the Legio Noctis

[Bu mesaj kalima tarafından 14 Ekim 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...