Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superonline ADSL Ping problemi


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

29 aralıkta superonline a geçtim ttnetten. şimdi şöyle oluyo size tam olayı anlatıyım ben. dotaya giriyorum eurobattle.net ten. çok güzel ilk oyunu atıyorum hiçbir sıkıntı yok. ilk oyun bitiyo çıkıyorum çıktığım anda internette süper ötesi bir ping problemi başlıyor. hız testlerinde falan 0.70 civarı bir hız ve 400-800 arası değişen bir ping görüyorum.

şimdi ben yaklaşık 17 tane arıza kaydı bırakmışım bugün teknik servisteki elemanın söylediklerine göre. bizden kaynaklı hiçbir problem yok teknik destek yapabileceği herşeyi yapıyor 8mbit baglantınızı buradan tam olarak görebiliyoruz ve santralden apartman kutunuza gelen olan hatta hiçbir problem gözükmemektedir kendi dairenizin iç tesisatını değiştirmenizde yarar var dediler eywallah dedim ve sabahtan beri 1200 üzeri ping ile msn/facebook arası can çekişiyorum.

şimdi abiler ablalar gelin bana bu işi bir izah edin benim kafam tam basmadı bu konuya. ben günün işlek saatlerinde yani insanların internet kullanmaya meyilli oldukları saatler içerisinde 1200 civarı ping ile takılmak zorundayken, saat şu anda 01.43 ve ben arka arkaya 35 tane hız testi yapıyorum hepsinde benim pingim 12-25 arası değişiyor. şimdi bu benim tesisatımdanmı kaynaklı? Apartmandaki insanların internet kullanması ilemi alakalı? Yoksa superonline ın bana verdiği portlar ilemi alakalı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi hayır yanı kafayı yememek elde değil. biz herşeyi yaptık en baglantınızda hiçbir problem yok herşey sizden kaynaklı diye bana bok atılıyor tamam diyorum eywallah sabah değiştirticem bütün kabloyu diyorum problem tipik hatlarda yogunluk var ondan böyle bir sorun var problemi çıkıyor.

ulan madem öyle deki bana abicim böyle böyle problem var bu iş ya düzelir ya düzelmez herifler kendilerine bok atmıcaklar diye problem sizden diyolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana da hep aynı şeyi söylüyolar. işte bizde sorun yok her şey normal 8mbit alıyosunuz falan. lan 8 mbit alıyorum ama pinge bak hele. yurtiçi pingim iyi hoş, yurtdışı 180. e bu ne? yurtdışı pinginin yüksekliği de mi apartmandan kaynaklanıyo?

yoğun saatlerde acaba apartmanın tesisatı o kadar boktan ki, bütün apartman internete girince yetemiyo da ondan bi yavaşlık mı oluyo? yurtiçi için geçerli olabilir tabi bu.

not: ttnetim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Bursada fiber kullanıyorum.

Normalde 20 mbitin 18-19 unu alıyorum wireless ile
ping de max 7 çıkıyo speedtest.


ya diğer başlığa yazıcaktım da, onlive diye bir nane var. bunda nası sonuç veriyo bu superonline, ona göre geçebilirim ben de. Aslında hata mesajlarını geçtiğimde ttnet'te bile o kadar abartı lag yoktu. Bir de sen dene ki fikrimiz olsun...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Superonline da 2farkli model modem var, birisi oyunlarda sorun çıkartıyor, benimde modem değişti pingler yüzünden. Modem değişimi iste aynı gün değişirler


Bende bu var

http://images.gittigidiyor.com/3402/Pirelli-Icin-Pro-Wirelles-DRG-A226G-ADSL2-Modem__34028065_0.jpg

Onlive test edicem şimdi çekiyorum app i
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@seagle

ya aslında net hızı değil de ping fln etkiliyor sanırım. ben driver'in yeni oyununun ve batman arkham city'nin demosunu oynadım neredeyse sorunsuz. ama işte takılmalar fln oluyodu arada.

benim ping değeri 400'lerde amerika için. türkiye içi en iyi ping'de zaten 70 fln. senin ping tr'de düşük olduğuna göre yurt dışında da düşüktür diye bi düz mantık yürüttüm :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


superoneline adsl
yalnız çok unstable
30saniyelik bi youtube vidyosunu izlemeye calısmak 5 dakak sürebiliyor bazen.

oyunda çok sapıtıyor ms falan teknik servis binayla alakalı diyor yan komsuda TT 1mb var wireless arada hayvan gibi duvarlar var bazen ordan giriyorum daha iyi ms alıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

oo süper abi taş gibi hatta :P

bende de 16 mb var ttnet, dl'de fln problem yok ama ping şehiriçi bile 80'lerde. sen bi netin düzelince bi dene bakalım, onlive olayında problem çıkarmazsa direkt akarım fibere...


Az önce çıktı 20 mbite net
Girdim denedim, homefront oynadım 2-3 kez.

108 100 fln ping gösteriyodu oyun sonunda hep. Oyun içinde bakamadım tab ile göstermiyordu sdf

Gecikme olarak falan bi sıkıntı yok da, görüntü bazen bulanıklaşıyor sonra netleşiyor böyle. Onun harici güzel sayılabilecek bi deneyimdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...