tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 adam iyi yaa. kız çay istediğinde benim mutfağı su basmıştı çamaşır makinesnden, ondan bahsettim kıza halıları kalkık görünce kapıdna ister istemez. sonra o gidince, tekrar çaldı kapı. o herif gelmiş, yapabileceğimiz bir şey varsa yapalım falan dedi. iyi biri yani besbelli ki.
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 çok yanlış anlamışsın adamı. bak bu kızlara yanaşma ayağını denk al diyor. öyle komşuluk ilişkisi ayağına yanaşacağını sanma bu kızlara, bir sıkıntı olursa biz hallederiz gardaş demiş adam sana.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 olabilir. 2 aydır komşuyuz, ilk faturalar için hatunlar geliyordu. son ayın faturalarıyla hep herif ilgilendi.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 sen kompleks yapmışsın artık bu ne olm 14 şubata single girmiyim diye.bi sakin ol.sana bir şey söyliyim ayrıca,istersen brad pitt ol hoşlandığın/yazmayı düşündüğün bir kız hakkında şakasına, gerçek veya lafın gelişi kaltak diye bahsediyosan ilişkilerinde bi cacık olmaz.olsa da olmaz yani ciddi bi ilişki falan hikaye.mentalitende yanlışlıklar olduğunu gösterir bu.senkonun dediği gibi azcık sabret bi hormonları kontrol altına al,ergen erkekten centilmen erkeğe promote et bi güzelce gerisi gelir valla bak.bu 14 şubatı boş geçiver şu kompleksten kurtul.kendine zaman ayır böyle iyi bi tatil yap.mermi gibi dön sonra sahalara gel tartışalım yine sdfgdfg
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 3. kez kapiyi calarsan muhtemelen abisi seni döver. kizin adini soyadini biliyorsan face'den bak belki arkadasi var.
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 işte böyle adamları bıçaklayıp çöpe atıyorlar ben böyle ağır sapık stalkırlar görmedim arkadaş hep bi sinsilik bişi var bu ahtapotta.fazla yaşamaz
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 adını falan biliyorum kızın, facebook'ta da görünüyor. bir gün kargo geleceği için dış kapıya bir not bırakıp numarmaı yazmıştım. sonra kızla karşılaştığımda, sana mesaj attım apartman anahtarı için falan dedi. sonra baktım telefona mesaj falan yok. numaranın sonundaki 6'yı 8 olarak okumuş. numarasını kolay yoldan elde etme şansım da öylece uçup gitmişti.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 tarkandakiahtapot said: erkek, diğer kızın abisi. 89 doğumlu ve 2. sınıf. en döverim ki öyle abiyi, ab, dediğin daha çocuk lan, enseye şaplak atıp ekmek almaya bile gönderirim o derece abi dediğin 80 liolur 79 lu olur.. 89 ne lan.. olmasın öyle abi
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 adam kızışmış resmen okuldaki kız komşu fln sakin ol olm mektebe git sdfsdf
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yaşıt sayılır bizle ama kızın abisi sonuçta. ve öyle korkutucu bir tipi veya abilik halleri falan da yok. kavga etsek döverim mesela ben, o derece. ufak tefek bir şey.
photographer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ohoo çay istemeye gelmiş ütüye gelmiş sen hala anlamamışsın mesajı hocam... kızlar bildiğin kendi arasında 15bin kere döndürmüşlerdir senin ile ilgili muhabbeti sen daha buraya yazı yaz
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 komsu olarak milf varsa onu tercih et onlar güzel oluyor. böyle sana nasil diyim etli butlu. cok hos cok.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 arkadaşlar sırtınızı duvardan başka yere yaslamayın bu adam hiç tekin değil. yere bişey düşürünce de sakın almayın. bırakın kalsın. korktum lan senden ne testesteronlu adammışsın.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 photographer said: ohoo çay istemeye gelmiş ütüye gelmiş sen hala anlamamışsın mesajı hocam... kızlar bildiğin kendi arasında 15bin kere döndürmüşlerdir senin ile ilgili muhabbeti sen daha buraya yazı yazbir de iğne istemeye gelmişlerdi, dikiş iğnesi. bende ne arayacaksa dikiş iğnesi. bence iğneden kastı başka bir şeydi, orada benim "geç içeri ben vereceğim sana iğne" demem gerekiyordu.
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 peki diger iki kizin gideri varmi. Hani olmadi Plan B yapasin.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 var ikisinin de. puanlama yapmaya kalksam, hepsi çok yakın puanlar alırlar. 7 ila 7,5 arasında değişir puanları gözümde.
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 apartmandakilerin yas ortalamsi 55. bi dul kadin var. cok sansli birisin.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bizim olay apartman değil aslında. 2 katlı bir bina, altı dükkan üstü ev. ev sahibi evi 2'ye bölüp öğrencilere kakalıyor. bu durumda ben bir taraftayım, kızlar diğer tarafta. ve başka komşu falan yok.
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Arkadaşın bir sonraki topik başlığını şimdiden görebiliyorum: Minibüste yan koltuktakini tavlamaca Yazlıkta karşı şezlongtakini tavlamaca Mart gelince; karşı damdakini tavlamaca vs.vs.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yok ya, bu da olmazsa zorlamam artık. bazı gerçekler ile yüzleşme vakti gelir o durumda
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 tl;dr : bir kızla takılmak için netten suggestion kasıyorsan eğer sen baştan unut o işi dostum,forever alone gerçeklerle yüzleş.
Öne çıkan mesajlar