Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karşı komşu tavlamaca


tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar. aynı okulda farklı bölüm hatundan umudu neredeyse kestikten sonra yeni bir hedef daha belirmiş durumda.

bu kez hedef karşı komşum hatun kişisi.

hatunun evinde kendisiyle birlikte 2 hatun ve bir erkek var. erkek, diğer kızın abisi. 89 doğumlu ve 2. sınıf. hepsi aynı bölüm okuyorlar, kızlar birinci sınıf.

şahıslarla neredeyse hiç karşılaşmadım evden çıkarken falan. kızla sadece bir kez etkileşim oldu, onda da okuldan eve dönüyordum; o da apartman anahtarını unutmuş, yolda önüme geçip anahtar sordu, beraber yürüdük biraz konuştuk ettik falan; eve kadar geldik yani.

3 gün sonra kız ile ortak derste aynı sınıfta olduğumu farkettim. ki ben de ilk defa geliyordum o derse, ek tercihle geldiğim için daha önce hiç girmemiştim ve devamsızlık kasmıştım. neyse, girdi bu sınıfa, yanında arkadaşı var ve en öne oturdular ilk. sonra kalktılar, tam önüme oturdular. bu arada ben kesiyorum tabii bunu ama ne hikmetse kafasını kaldırıp bakmadı ben de merhaba falan diyemedim; o da demedi. öyle kaldı.

bundan bir kaç gün sonra market dönüşü karşılaştım, baktım bana bakıyor. geçen gün bakmıyordu kaltak. :D bu kez de selam veresim gelmedi geçen gün hiç oralı bile olmadığı için ve düz yürüdüm geçtim.

2-3 gün sonra gece 12, kapım çaldı. o ve sarışın bir hatun. çay istedi, verdim gitti.

bunlar haricinde etkileşim olmadı.

bir ara düşündüm bir etkileşim nasıl yaparım diye, ben de kapılarını çalıp bir şey isteyeyim dedim. ütüye ihtiyacım vardı, çaldım kapıyı, abileri çıktı... ütüyü geri döndürürken de o çıktı. fatura için kapıyı çaldım, yine o çıktı. ne hikmetse hep o çıkıyor kapıya.

evet... şimdi ne yapılabilir?

şubat'ın ortalarında evden çıkacak bunlar. o yüzden elimi çabuk tutsam iyi olur.

ama tabii ben de şu an memleketime döndüm. muhtemelen o da dönmüştür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

tl;dr. senin işin zor.
of okudum, birader çok mu zor, git ben bu derse hiç girmedim senden notları alabilir miyim de, o sırada telefonunu da al işim bitince veriyim sana tel.ini de verir misin de, sonra olayları geliştir.
geçti artık o durum. zira dönem bitti ve tekrar seçmeli derste denk gelebilme şansımız düşük. ayrıca onu düşündüm ben, bir kaç kez kapılarını çaldım o çıksın da isteyim diye de hep sap çıktı. baltalı ilah gibi dikildi karşıma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...