Punkman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 20 yaşındayım hardcore oyuncu olduğumdan dolayı kredi kartım yok akrabalarımdan para dileniyorum F2P den başka şansım yok anlıyomusun beni herkesin sizin gibi kredi kartı yok Herkes sizin gibi okuyup bi baltaya sap olmadı benim gibiler 10 yıldır oyun oynuyor ve bu ölene kadar sürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ya mmo ya ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Beyler çekirdek çitleyin http://habervakti.com/img/iXSrwyao.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 akrabadan para al internet kafeye git ağbilere ver para alırlar sana hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kredi kartı almayanı dövüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Punkman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ya bu internet alışverişleri için kart varmış Ondan alsam diyorumda sigarama para yetiştiremityorum zor Bide account için oyun cd si vs tek ayda 19 tl ile bitmiyoki iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Punkman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Kapı gibi evim var bide deli raporu aldığım zaman siz görün 4 saat çalışma süresi ve verdikleri ücret yeterli bide benden yaşça büyük kadınla evlenirim onu çalıştırırım ÖMRÜMÜN SONUNA DEK MMORPG !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Yerimi alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 sen anca askere gidersen adam olursun. başka türlü zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 OH HAI GUISE http://www.youtube.com/watch?v=6CY_HGl6W2U&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Az önce topiği okurkan silindi. Yazamadım. Burdaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Punkman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 BramStoker askere almayacaklar beni>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 şu smiley sonrası dh tayfasından olduğu belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 oh mein gott! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Punkman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Aluriel olsam ne olur olmasam ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Shark Pool'daki brunette iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 sigaranı kes ona verceğin parayla aylık mmo ücreti çıkar. biriktirip diablo al sonra full grind :) gerçek paraya satacağın eşyalarla hayatını geçindir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 aylık mmo için 2 paket sigara almasa olur zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Demin yediğin ban den sonra anlaman gerekiyordu sanırım bir şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar