Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opera(cep tel için)

YSidiousY

Öne çıkan mesajlar

ben kullandim denedigim her sayfayi acti ama bazilarinda image-off demek zorunda kaldim cunku tum goruntuyu ekrana sigdirmaya calisinca garip oluyor. ben zaten noramalde de opera kullanıyorum cep telde kullanıom bööle işte.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

biliorum bende 14 günlük denemeyi nokifunboxtan indirdim şimdi o site kapnadı galiba kötü oldu
bitti süresi seriallı arıom özelden ulaşırsanız bana meme nun olmak ben :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
YSidiousY, 14 Ekim 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
biliorum bende 14 günlük denemeyi nokifunboxtan indirdim şimdi o site kapnadı galiba kötü oldu
bitti süresi seriallı arıom özelden ulaşırsanız bana meme nun olmak ben :)

ours600.dat'ı bulup silebilirsen sorununa çözüm olur ama bu dosya telefonda nerededir nasıl silersin onu diyemem kızarlar.

Cep telefonları için birkaç tane web browser kullandım ama opera en iyisi. Tek şikayetim inatla main memory kullanmak istemesi ve lanet 3650'de 4mb base olması. MMC'yi Himem.sys ile yaptığımız gibi extended memory olarak kullanabilsek tadından yenmiyecek. Pekçok anlamda.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...