YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya kullananlar var mı? nası bişi ii mi bare kullananlara bide özelden bişi sorcam?[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 kimse opera kullan mıo mu[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ben kullandim denedigim her sayfayi acti ama bazilarinda image-off demek zorunda kaldim cunku tum goruntuyu ekrana sigdirmaya calisinca garip oluyor. ben zaten noramalde de opera kullanıyorum cep telde kullanıom bööle işte.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ensonunda birisi yarabbim bunada şükür :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 valla cep tel icin en iyisi opera ama sakin bilgisayardakiyle kiyaslama cunku hayal kirikligina ugrarsin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 biliorum bende 14 günlük denemeyi nokifunboxtan indirdim şimdi o site kapnadı galiba kötü oldu bitti süresi seriallı arıom özelden ulaşırsanız bana meme nun olmak ben :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Merakımdan soruyorum Opera nedir?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 cep tel çiçin bi internet browser ı bilgisayar için olanıda var Unknowntr bi özel mesjına bak bi :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: karpuz, 14 Ekim 2004 18:51 tarihinde demiş ki: Merakımdan soruyorum Opera nedir? ie nedir? sorusunun cevabının markası değişik olanı :P[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: YSidiousY, 14 Ekim 2004 18:02 tarihinde demiş ki: biliorum bende 14 günlük denemeyi nokifunboxtan indirdim şimdi o site kapnadı galiba kötü oldu bitti süresi seriallı arıom özelden ulaşırsanız bana meme nun olmak ben :) ours600.dat'ı bulup silebilirsen sorununa çözüm olur ama bu dosya telefonda nerededir nasıl silersin onu diyemem kızarlar. Cep telefonları için birkaç tane web browser kullandım ama opera en iyisi. Tek şikayetim inatla main memory kullanmak istemesi ve lanet 3650'de 4mb base olması. MMC'yi Himem.sys ile yaptığımız gibi extended memory olarak kullanabilsek tadından yenmiyecek. Pekçok anlamda.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 peki bu dosya memory demidir yoksa kendindemidir onu çakamadımF-Explorerla silerim.14 günlük deneme hakkınız bittiyi çözer dimi[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar