Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ipad 2 Navigasyon yardımı pls!

marvella

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar 1 hafta önce ipad 2 aldim yakında yurtdısına cıkacagım yanımda götürmeyi planliyorum navigasyon cihazı normalde var ama ipad den navigasyonu kullanmak istiyorum fakat sorun su ki her hangi bir internet kullanimi olmadan kullanabilecegim bir navigasyon programi varmi turkcell 3g ile navigasyonu kullanirsam fatura kol gibi girer diye tahmin ediyorum :D burda yükleyip hazır hale getirip normal navigasyonlar gibi acıp kullanabilecegim bir program varsa paylasırsaniz sevinirim tesekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

navigasyon cihazlarının içinde mapler yüklü, iPhone ve iPad gibi cihazlarda yüklü değil. Internet olmadan gps'i çalıştırabilirsin ama koskoca gri biyerin içinde görürsün kendini. Ben amerikadayken şey yapmıştım, yolda giderken wireless olan yerlerde durup rotadaki yerleri şöyle bi geçmiştim google maps üzerinden fazla ayrıntıya girmeden, biraz işe yaramıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Google mapsin offline harita özelliğini desteklemediğini, hatta internet şirketi oldukları için desteklemeyeceklerini söylediklerini(!?) biliyorum. Hatta sadece bu yüzden iphone sahibi olmak, ilgi alanım dışında kalmıştır.

Ama yine de meraktan soruyorum ben de: harita ön yükleme özelliğine sahip bir program yok mu -ücretli bile olsa- iOS için? Garmin'in falan bir programı mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...