marvella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Arkadaslar 1 hafta önce ipad 2 aldim yakında yurtdısına cıkacagım yanımda götürmeyi planliyorum navigasyon cihazı normalde var ama ipad den navigasyonu kullanmak istiyorum fakat sorun su ki her hangi bir internet kullanimi olmadan kullanabilecegim bir navigasyon programi varmi turkcell 3g ile navigasyonu kullanirsam fatura kol gibi girer diye tahmin ediyorum :D burda yükleyip hazır hale getirip normal navigasyonlar gibi acıp kullanabilecegim bir program varsa paylasırsaniz sevinirim tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 internet olmadan nasıl olacak da olacak o iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 hangi ülkeye gidicegine baglı olarak git al bi tane sim kart açtır data iletişimini almanyada 20€ ödeyip sim kart alıyosun interneti filan dahil kullanırsın bi ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Sypro said: internet olmadan nasıl olacak da olacak o iş ? navigasyon cihazları gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 nokia mpas agps modu iş görebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 navigasyon cihazlarının içinde mapler yüklü, iPhone ve iPad gibi cihazlarda yüklü değil. Internet olmadan gps'i çalıştırabilirsin ama koskoca gri biyerin içinde görürsün kendini. Ben amerikadayken şey yapmıştım, yolda giderken wireless olan yerlerde durup rotadaki yerleri şöyle bi geçmiştim google maps üzerinden fazla ayrıntıya girmeden, biraz işe yaramıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Google mapsin offline harita özelliğini desteklemediğini, hatta internet şirketi oldukları için desteklemeyeceklerini söylediklerini(!?) biliyorum. Hatta sadece bu yüzden iphone sahibi olmak, ilgi alanım dışında kalmıştır. Ama yine de meraktan soruyorum ben de: harita ön yükleme özelliğine sahip bir program yok mu -ücretli bile olsa- iOS için? Garmin'in falan bir programı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 navturk var o destekliyor diye biliyorum, TR ici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 http://futurenode.com/offline-maps-for-iphone-travel-roaming-gps/ http://itunes.apple.com/us/app/motionx-gps/id299949744?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan arkadaşın işine yaramasını dilerim. Gayet faydalıymış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 arkadaslar hepinize yorum ve yardımlarınız icin tesekkür ederim gayet gzl fikir edindim elinize emeginize saglık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 son olarak yandex application'i var apple store'da cok basarili google gibi sokak sokak cekmisler istanbul'un her yerini... http://itunes.apple.com/us/app/yandex.maps/id313877526?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 tomtom un uygulamasi var, yukleyin ve derdiniz bitsin.. offline harita vs. hepsi var zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://futurenode.com/offline-maps-for-iphone-travel-roaming-gps/ motionx satin aldim baya iyiymis, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar