Sotto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Tamam biliyorum welcome to the internet filan..Ama hayatımda okuduğum en efsane şeylerden biridir, ve bilmeyenler için paylaşmak istedim. Aramaya da inandım çıkartamadım bir sonuç. Hani en kötü kitlenir, ama bu efsaneler arasında bilinmeli....Defalarca okuyup her defasında güldüğüm çok az yazı vardır sanırım.... Önce linkini vereyim... http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1998/06/08/48368.asp Ekşi'deki yorumlar da efsane, en çok hoşuma gidenlerden bir tanesi... "en komik bölümleri: *esat yılmaer'in röportajın fotoğrafı olmamasına bulduğu bahane, *karl malone'un aradan sıyrılıp ettiği itiraf, *o sırada yıllık 30 milyon dolar kazanan jordan'ın, ibrahim'in kazandığı 1,8 milyon dolar için "dalga mı geçiyorsunuz" demesi, olan röportaj." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Türkiye'nin yükseldiğini duyuyorum. Ama ne olduğunu bilmiyorum. asdhfasghdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 asudhauısfhasıdhasda çok iyiymiş lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar