Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Selamlar, Çok feci şekilde masaüstü oynayasım var. Setting, realm farketmez. Lise ve Üniversitede kısa süreli FRP oynamışlığım ve kısa süreli bir dmlik maceram var, 30 yaşımdayım kendi işimi yapıyor, kafama göre hareket ediyorum. Mümkünse Taksim - Osmanbey'e yakın bi yerde buluşup, hatta bildiğim güzel bir kafe var görür görmez aklıma FRP'nin geldiği, oyun oynamak istiyorum. Net üzerindende olur ama aynı tadı verir mi emin değilim. [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz. Esenlikle Kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Bende oralarda oturuyorum da o cafenin ismi nedir,merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Urbanitas diye Gümüşsuyunun orda bir kafe hatta böyle 8 kişilik bir masası var, genelde de mekan son derece sakin, her gittiğimde burada bir frp oynamak lazım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 abi bu mekana kız getirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Cafe çok şıkmış gerçekten,teşekkür ettim,ben pek FRP'den anlamam da şu cafeye bir kahve içmeye gidebilirm ehe cafe http://www.urbanitastaksim.com/urbanitas.php?catID=1 ahahaha aynen senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar