Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Open Beta Sign-ups Coming Soon!

Mendoza

Öne çıkan mesajlar

said:
riglous, 13 Ekim 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
said:
OmeN, 13 Ekim 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
yuhh amma ileri attın be hojam, adam 15 ine kadar serverlarıda kapatıcakmıs sanırım, yani 15 inde bile baslıyabilir bu olay ama pek ümitli digilim. fazla sürmez hafta sonu olmasada hafta için en geç bi dahaki hafta sonu ama o zaman bile uzamaz heralde . . .

15'inde beta key'leri aktif etmek icin acik olan server kapanip open beta icin hazirlanacak... onun icin diyolar ki, 15'ine kadar beta key'iniz varsa aktif hale getirin. yoksa open beta'ya kalirsiniz...

o zaman suan us beta da oynayanlar open da devammı edıcek? yanlısmı anladım yoksa[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 13 Ekim 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
said:
OmeN, 13 Ekim 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
yuhh amma ileri attın be hojam, adam 15 ine kadar serverlarıda kapatıcakmıs sanırım, yani 15 inde bile baslıyabilir bu olay ama pek ümitli digilim. fazla sürmez hafta sonu olmasada hafta için en geç bi dahaki hafta sonu ama o zaman bile uzamaz heralde . . .

15'inde beta key'leri aktif etmek icin acik olan server kapanip open beta icin hazirlanacak... onun icin diyolar ki, 15'ine kadar beta key'iniz varsa aktif hale getirin. yoksa open beta'ya kalirsiniz...

15 inde serverlar kapanıcak işte ben farklı bişeymi söledim :) yada gene anlatamadım mı, kusura bakmayın. . .

closed betadakilerde aynen devam edicek benim bildigim

[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
http://www.gametogame.net

[Bu mesaj OmeN tarafından 13 Ekim 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben yanlis anlam cikarmis da olabilir. ozellikle senden sonra atilan mesajdan sonra...

haberden benim anladigim; 15'inde beta'nin bitecegi yonunde degil. yani beta gayet de devam edecek. ama ileriki bi tarihte open server'lari acilacak... eh bu durumda closed ve open olmak uzere 2 farkli server farm'i olacak...

kisacasi 15'inde beta bitmiyo. key'leri yeni alanlar havada kalmadilar. (tabi bunlar benim anladiklarim. farkli bi durum da olabilir...)
Sosyal ağlarda paylaş

Yalanlama zaten perşembe günü çıkıcak dedikleri içindi :) hafta sonu deseler belki yalanlamazlardı hehe neyse bu hafta sonu zor bi olasılık tabiki ama bi umut işte. bi yazı daha geldi

Scheduled Server Maintenance - Caydiem on 10/13/04
The World of Warcraft closed beta servers will be coming down for scheduled maintenance on both Thursday, October 14 and Friday, October 15. On Thursday, the downtime will begin at 6:00AM PDT and should last about four hours. On Friday, the downtime will begin at 6:00AM PDT and will last approximately ten hours. Thank you for bearing with us during this time!

adamlar perşembe cuma çalışacaklarmış işte hafta sonu için umut devam ediyor :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
http://www.gametogame.net
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ilk önce US open beta başlayacak galiba. peki US Open betaya girme şartları nelerdir? Rahat rahat girebilir miyiz yoksa proxy falan kasaz mı ? Open betaya ne zaman ve nasıl başvuracağız? 64 k Kablo modemle Open betalar bitmeden DL edip oynayabilir miyim :D En hızlı nasıl indiririm? Şimdilik bu kadar soru yeter sanırım :)[signature][hline]Charles Rhadamantis
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 08 Ekim 2004 23:57 tarihinde demiş ki:
odchu su yollama olayı nasıl olucak kargo fılan nasıl hallederiz bana lazım gıbı yanı hıc olmazsa us beta gırıcem arkadas saolsun en azından 4-5 gun oynasam yeter kardes nasıl alırız senden bende ist deılım samsun dayım ühühühüh

ahAa hemşeriMm.. Ankara'dayım kargoyla ya da ptt postayla yollarım isteyen arkadaşlar tam adreslerini özel mesaj atsın.. masraflar dışında bir akşam yemeği kafidir, çok yemem :))
[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...

[Bu mesaj odchu tarafından 14 Ekim 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 14 Ekim 2004 15:25 tarihinde demiş ki:
ahahha abi bişe dicem ama kızma ilk cd okumuyor install tome dosyasını atamıyorum dıerlerı tamam da o cd de sorun war install edemıyorum :( cd ye baktım boş iz var abi nasıl oldu o :P

hadi yaa hepsini kontrol edip yolluyorum ama sen halledebilir misin yoksa bi daha yollayayım mı? başka bir cdromda da dene..

bi de aldın cdleri ama biz bu akşam aç kaldık... ((:[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...