Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Open Beta Sign-ups Coming Soon!

Mendoza

Öne çıkan mesajlar

Aslında bütün oyunlar bunu yaptı ama hiçbiri ciddi bir korunma yöntemi getirmemişti. Avrupa, oyun üretmediği sürece üvey evlat olmaya devam edicek. Türkiye, Orta Doğu falan değil evlat, ailenin evcil hayvanı bile olamamış durumda :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar benim makinamda dumanlar gelmeye basladi oyuna girince (:)), yani kasa isindi biraz ve goruntuler kaymaya basladi sanirim bilgisayar kaldirmiyor, wow'un configuration ayarlarini nasil degistirebilirim ? Options'a tikladigimda hicbirsey olmuyor, yardimci olursaniz ne kadar mutlu olurum bilinmez..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

olmazsa bir fan daha takacagim sanirim neyse saolun bu arada bana cikmadi, bir arkadasimin acc'u ile girdim 2 saat kadar oynayip ciktim, zaman zaman oynayacagim insallah :).. Zaten bu cuma yada pazartesi open beta baslar bizde gireriz..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

1.) US BETA OYNAYAN BİRİ OLARAK US DE OYNAMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR YAPMAYIN ETMEYİN BU SERVERA GELMEYİN BEN DİYEYİ. EU DAKİ GİBİ GECE BURDA İNSANLAR BULMAK ÇOK ZOR!! ADAMLAR KASMIYOR OKADAR KASNLARDA SİZİ TAKMIYOR PEK FAZLA.... GECE (US DE GÜNDÜZ OLUNCA) PİNGİNİZ 500 AŞAĞI İNMİYOR!!! SERVER SİZİ SÜREKLİ ATIYOR.... PARTY KURMAK BÜYÜK BAŞARI İSTER ..... DAHA NE DİYEYİM BİLEMİYORUM....
2.) BU KADAR BUGLA SİZ DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ 15 KSIMA BEN DİYEYİM ......
3)OPEN BETA NE ZAMAN AÇILIR... HIMMMM BENCE BU AY SONU ANCAK.... (ÇIKIŞ TARİHİ KESİN SARKÇAK BENCE)
HADE KALIN SAĞLICAKLA....[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

gene oynuyosunya mikado oda yeter :) benimde gözümde öle bi tütüyoki sorma, stress testi şöle doya doya bi oynıyamadıydım hep bi işler çıktıydı koştur koştur, neysee :) şurda çıkışa 1 ay kalmış hiç bir açıklama yokken son gün, 1 ay geciktiricez biz bu çıkış tarihini die gelmezler bence daha doğrusu gelemezler.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
http://www.gametogame.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 11 Ekim 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
"open beta sign-ups coming soon"
instant degil... daha sign up olacaz da sonra acilacak da... yolu var onun

+1[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...