Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 EU yu öttürelim hep beraber US e davetiye bile cıkarırlar.. "bunlar kim lan !?!? " şeklinde =)[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ya öttürelim de oyun euda 3-4 ay sonra çıkacak beklenmez o kadar en azından first free month u us de oynarız :P amerika adresi sallarım ben çok güzel :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kredi kartinin kayitli oldugu adresin US olmasi gerekiyo, sallamayla degil yani... neden boyle bi uygulama getirmis olabilirler? iki tarafa da adam cekip dengeleri saglamak icin olabilir. server'in hiz yuzunden performansini dusurmemek icin olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Baştan herkese eşit davransalardı böle bişeye gerek kalmazdı, kendileride avrupadan bu denli talep beklemediği için böle salak saçma şeylerle uğraştılar.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Aslında bütün oyunlar bunu yaptı ama hiçbiri ciddi bir korunma yöntemi getirmemişti. Avrupa, oyun üretmediği sürece üvey evlat olmaya devam edicek. Türkiye, Orta Doğu falan değil evlat, ailenin evcil hayvanı bile olamamış durumda :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Arkadaslar benim makinamda dumanlar gelmeye basladi oyuna girince (:)), yani kasa isindi biraz ve goruntuler kaymaya basladi sanirim bilgisayar kaldirmiyor, wow'un configuration ayarlarini nasil degistirebilirim ? Options'a tikladigimda hicbirsey olmuyor, yardimci olursaniz ne kadar mutlu olurum bilinmez..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 oyuna girdiğinde esc ye bas en yukarda video options gibisinden bişey var.Hangi ırkla başladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 mikado sanadamı beta çıktı helal valla, hayırlı olsun.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 mikado kaldırmıyor fılan deıldır senınkı teknık bir sorundur :)[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 olmazsa bir fan daha takacagim sanirim neyse saolun bu arada bana cikmadi, bir arkadasimin acc'u ile girdim 2 saat kadar oynayip ciktim, zaman zaman oynayacagim insallah :).. Zaten bu cuma yada pazartesi open beta baslar bizde gireriz..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Böyle arkadaşlar bizede düşse ya.. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ühühühü bitmesin us beta ben gırecem daha ay sonunda baslasın :D[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 1.) US BETA OYNAYAN BİRİ OLARAK US DE OYNAMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR YAPMAYIN ETMEYİN BU SERVERA GELMEYİN BEN DİYEYİ. EU DAKİ GİBİ GECE BURDA İNSANLAR BULMAK ÇOK ZOR!! ADAMLAR KASMIYOR OKADAR KASNLARDA SİZİ TAKMIYOR PEK FAZLA.... GECE (US DE GÜNDÜZ OLUNCA) PİNGİNİZ 500 AŞAĞI İNMİYOR!!! SERVER SİZİ SÜREKLİ ATIYOR.... PARTY KURMAK BÜYÜK BAŞARI İSTER ..... DAHA NE DİYEYİM BİLEMİYORUM.... 2.) BU KADAR BUGLA SİZ DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ 15 KSIMA BEN DİYEYİM ...... 3)OPEN BETA NE ZAMAN AÇILIR... HIMMMM BENCE BU AY SONU ANCAK.... (ÇIKIŞ TARİHİ KESİN SARKÇAK BENCE) HADE KALIN SAĞLICAKLA....[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü? www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 gene oynuyosunya mikado oda yeter :) benimde gözümde öle bi tütüyoki sorma, stress testi şöle doya doya bi oynıyamadıydım hep bi işler çıktıydı koştur koştur, neysee :) şurda çıkışa 1 ay kalmış hiç bir açıklama yokken son gün, 1 ay geciktiricez biz bu çıkış tarihini die gelmezler bence daha doğrusu gelemezler.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 tebrikler mikado... beyler çok şanslısınız kıymetini bilin...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 "open beta sign-ups coming soon" instant degil... daha sign up olacaz da sonra acilacak da... yolu var onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: riglous, 11 Ekim 2004 19:36 tarihinde demiş ki: "open beta sign-ups coming soon" instant degil... daha sign up olacaz da sonra acilacak da... yolu var onun +1[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü? www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Gamespy'dan open beta tarihi AMA Blizzard'in "noluyoz" diye karsiligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hm bence gamespy ortaya oyle boş laf atmaz perşembe kayıtlar başlar gibi geldi bana bundan...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Insallah...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bide DL'u var bunun.. +5 gün..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bende oyun var sadece account gerek... open beta açıldığı gun dalarım tabi yeni patch flm vardır ama 0.11 in ustune o açılana kadar...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Boş duranı allah sevmez bence elinde oyun olmıyanlar yavaştan başlasın dl ye :) Not: Şu saniye itibari ile Gamespy da konuyla ilgili yazıyı kaldırmış sanırım :) [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net [Bu mesaj OmeN tarafından 11 Ekim 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ben pazar günü başladım dl'ye blizzardın eu downloaderı ile %40 a geldim 2 gün içinde biter bende beklerim artık serverların açılmasını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 de beta key fln yokken nası baslicaz dl ye? dl edebilecegim bi yer varmı?yada birinden alsamda olur aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar