Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bu sene farklı bir bölüm okuma hevesiyle kendi bölümümü bırakmayı düşünüyorum. ama bulunduğum bölümü de bırakmaya çekiniyorum ve bitecek gibi de değil yakın zamanda.bulunduğum bölümü dondurmak için ne yapmam lazım bilen var mı ? harç ödemeye devam ediyor muyum bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 devlet okuluysa kafana göre donduramıyorsun. harcını öde ders kaydını yaptır hepsinden devamsızlıktan kal tabi geldiğinde ortalamanın çökmüş olması sıkıntı yaratıyorsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 üniversiteden atılma kalktığı için devletteysen lisansda dondurmayla uğraşma nasılsa bir dönem uzatmayı planlıyorsn ama illa donduracağım dersen gidip muhtarlıktan gelir durumunu gösterir belge al "okumaya param yetmiyor" de kaydını dondurt harç da ödeme ben yatırdığım harcı geri almaya gideceğim daha gidemedim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 babacum konuyu bitirmiş. Aynılarını yazıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 atılma kalktı da 7 yıldan sonra ogrencilik hakkınız sadece sınavlar ve dersler oluyor, tecil falan olmuyor. öyle bir sıkıntı doğabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 diğer okuduğum okul tecil veriyor mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Masquerade said: atılma kalktı da 7 yıldan sonra ogrencilik hakkınız sadece sınavlar ve dersler oluyor, tecil falan olmuyor. öyle bir sıkıntı doğabilir. tecil hakkı duruyor 29 yaşına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar