Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PaTi Supergroup Tanıtım Video'su


Pyhenn

Öne çıkan mesajlar

Ewet arkadaşlar. İlgi çekecek bir başlık. Sadece başlık değil konu da ilgi çekici.
Internette Coh ile ilgili yazıları okurken karşıma en çok çıkan şeylerden biri de videolar oldu. Ve birkaç SG'nin videolarina da rastladim. Bizim daha iyisini yapabileceğimize karar verdim ve bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Önerim SG'nin bir videosunu cekmek.
Bu video, Coh'un resmi sitesinde digerlerinin arasinda neden yer almasin?
Video konusunda teknik konular (dosya türü, müzik vs..) hazır. Ancak çekilecek Sg eksik :) Bilgilerinize...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çekilecek SG burda Pyhenn. Sen organizasyonu yap biz filmde oynarız. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun içinde aşağıdaki isimlere tell at Spartan:

Devvo
Razean
Keyzar
Adasu
Silezya[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende doğuştan gelen bir oyunculuk yeteneği var. Kameralarda da her zaman karizmatik ve ilgi çekici çıkarım:D.
Yanıma güzel bir aktrist verirseniz başrolde seve seve oynarım. Ama bazı prensiplerim var yatak ve öpüşme sahnelerinde oynamam yengeniz kızıyor:).[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper lvl 37/ Kagari: Energy,Device-Blaster lvl 15/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender lvl 18
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes online olduğu zaman daha mantıklı olur. Grup sahnelerini hallettikten sonra kişileri halletmek çok kolay.
Video planı kafamda hemen hemen oluştu. Ilk bölümde SG'nin tüm elemanlarını tanıtcaz. Sonra da grup sahnelerine geçeriz.
Araya da komik ya da şirin sahneleri yerleştircez.

Siz günü ayarlaytın arkadaşlar. Ben her zaman hazirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Katılabilecek arkadaşlar (Aklıma gelenler bunlar, katılmak isterseniz mesaj atın):

1. Devvo
2. Razean
3. Keyzar
4. Adasu
5. Silezya
6. Pyhenn
7. Cray Totem
8. Kara Korsan
9. Sacred Force

Ayrıca çekelim hadi demek yetmez sanırım, ne çekeceğiz, nasıl çekeceğiz, sahneler ne olacak. Önceden günü de kararlaştırırsak hem buradan hem de supergrup mesajıyla duyuru yaparız.


[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose


[Bu mesaj DA2019 tarafından 08 Ekim 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KapIKulu, 08 Ekim 2004 14:44 tarihinde demiş ki:
Oyunu aktif olarak oynayan 8 kişimiyiz?
Diğer elemanlar nerde, ne oldular?


Bunlar benim aklıma gelen isimler. Katılmak isteyen diğer arkadaşlar da mesaj atarak bunu belirtebilirler.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çekim için benim aklıma gelen birkaç şey var. Video'da zaten ilk önce tanıtım yazısı olacak. Daha sonra Sg'nin 10 saniyelik bir görüntüsünden sonra kişilerin teker teker tanıtımına geçeceğiz. Her kişi tanıtımında kişinin birkaç saldırısı ve görüntüsü yer alacak. Sonra SG'nin toplu savaş ve güzel sahneleri çekilecek. Ve videonun güzel bir sonu olcak. Müzik zaten havaya uygun birşeyler olur. Benim önerim biraz sert olması.
Savaş sahneleri için (özellikle Sg'nin) rol yapar gibisi aptalca olur. Hep beraber mission fln yaparken görüntü almamız daha mantıklı. Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Noyanh, 10 Ekim 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
bende katilcam ya :)


Katılmak isteyen oyuna girer bilmem anlatabildim mi!!!:)

Bu arada yarın(SALI) aradan çıkaralım şu işi bence. Akşam 8'den sonrası herkes için müsaitse...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çekim işini salı akşamı saat 8den itibaren yapıyoruz, imkanı olan tüm arkadaşların katılmasını rica ederim.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin kısmın 10.30da çekilir sorun diil, 60 kişinin o saati beklemesine gerek yok hizipçi Razean.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pyhenn, 13 Ekim 2004 18:13 tarihinde demiş ki:

Arkadaşlar benim manevi sorunlarım ve benzeri sebeplerden dolayı Sg'den kısa bir süreliğine (öyle umuyorum) ayrılırken unutmadığım bir konu olan tanıtım videosunun askıya alınmasının gündemde bile olması yanlıştır. Sonuçta ben bir işe başladım ve lafta kalmayacaktır.
Gerekli olan programları (zati boyutu küçük şeyler) arkadaşıma yollayacağım ve bu karar verilen iş te sonucuna ulaşacaktır. Lütfen bu olayı askıya almayın.
Benim Sg'den ayrılma olayına gelince bunun sebebi baska bir SG bulmam ya da benzeri senaryolardan hiçbirine dayanmıyor. Ama arkadaşlar şunu belirtmeliyim ki gördüğüm birçok Sg'ye bakınca imreniyorum. Belli bir planları, takım çalışmaları vb hoşuma giden faaliyetleri var. Ve cidden o zaman da üzülüyorum.
Bildiğim bir gerçek var ki Sg'ye girmemden bu yana herkesi bir ara hiç göremedim. Uzun zaman bunu görememiş olmam da cidden canımı çok sıktı. Ve bir akşamki tatsız olay da dengesizce alınan bir karara zemin hazırladı.
Şu an bir SG'ye dahil değilim ve cidden Sg'mizin sorunu o kadar belirginmiş ki Sg'de ikenki halim ile Sg'siz halimin arasında hiçbir fark yok.
Özet olarak benim ayrılmam geçici. Belki de bazı şeyleri görmeme yardım eden bir olay. Tanıtım videosu kesinlikle çekilecek. Olmazsa yine ben çekeceğim ya da bilgileri vereceğim bir başkası. Önemli olan videosu çekilecek Sg'nin düzene konulması. Bu sadece bir yorum belki. Kaale almak almamak sizin elinizde. Bilmem ne kadar katılırsınız bana.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pyhenn, 13 Ekim 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
Sg'deyim yine arkadaşlar ama yukardakiler geçerliliğini sürdürüyor. Bi gün topluca rönesans yapcaz :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeteri kadar kalabalıklaştığımıza göre organizasyonumuzu şekillendirmenin zamanı geldi, önerileriniz nedir arkadaşlar? Neyi nasıl yapabiliriz, her gün belli saatlerde avlar mı düzenleyelim? Buluşmalar mı tertip edelim? Başka bir topicte belirtildiği üzere bir tane kıyafet mi belirleyelim?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...