Deltree Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Arkadaşlar sphereacct.scp içine bir account un adını yazılıp altınada silinmesi için bir komut yazmak mümkünmüdür? remove=1 , delete=1 , remove ,delete bunlar olmadı yardımcı olursanız sevinirim... örn: [deneme] remove=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Bildiğim kadarıyla hayır. Yalnızca BLOCK=1 gibi taglarla engelleyeblirsin. Eğer o tip bir silme işlemi yapmak istiyorsan account sistemine ayrı bir function yazabilirsin...[signature][hline]MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 account %del işlemi <=> sphere çalışmıyorken sphereaccu.scp dosyasından elle silmeyle olabilir.[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 console dan serv.account "accname" delelete diye hatırlıyorum[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 account ile ilgili işlemleri halledebilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Yazdırırsın fakat ne için gerekliki bu? sphereacct.scp dosyasından yazdırdığın accountu neden sildirmek isteyesinki acaip bi yaklaşım ama mantığını anlamış değilim :) "Ben account açıyorum ama anında da silmek istiyorum" saçma![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Fake bisürü account var bizim site database inden bu accountları bulmak çok daha kolay sphere ye bunu sanki pass değişiyormuş gibi gönderebiliriz diye düşünmüştüm ama demekki ayrı bir sistemle bunu yapmak gerek yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim saygılar..[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar