Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 1-Sideboard ne demektir? 2-bi deste en az/en fazla kaç kart olabilir? 3-Plain neden hiç tercih edilmiyor?[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 1-sideboard senin yedek kartlarındır mesela 60 kartlık desten 15 kartlıkta sideboardın var.herif baktın paso yaratıkla vuruyo sana. sende o oyunu kaybetsende ikinci raundda sideboardunda yaratıklardan senı koruyabılecek bı kart varsa onu oyuna alabılırsın.mesela fb gol yiyo ikinci yarıda nobreyi oyuna alıyo :) 2-en az 40 tı sanırım en fazlal imitsiz 3-ben paso plains kullanıyorum sana beyaz deste denk gelmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 4-Sideboard en fazla ne kadar olur? 5-Plainsdeki iyi kartlardan birkaçını sayarmısınız? 6-White bir deck neyle uyumludur?Blue yanına iyimidir? [signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. [Bu mesaj Fiercewind tarafından 12 Ekim 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 2. Bi deck eger limited formatta bir oyun oynuyosan en az 40 karttan olusur en fazla limiti yoktur ama Conctructed bir turnuvada oynuyorsan en az 60 karttan olusması zorunludur yine üst sınırı yoktur. 4. Sideboard Limited formatta decke koymadıgın tum kartlardır, conttructedlarda ise en 15 kart olabilir.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 5- Bence herkesin iyi kart anlayışı değişir ama bunlar benim en çok hoşuma giden kartlar. Ghostly Prison, Auriok Steelshaper, Loxodon Wahamer, Leonin Den-Guard, Sword of Fire and Ice. White equipment decki kurduğum için bunlar benim favori beyaz kartlarım. Ben de daha yeni başladım o yüzden çok değerli kartları bilmem ama bu kartlar benim en çok hoşuma gidenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 fiercewind. hani neyle uyumlu dersen bende sorayım 1-)nası bi desten var? minik bidi bidi yaratıklardan mı doldurdun? yoksa beyaz block+control amaçlımı. 2-)beyaz la siyahı deniyebilirisn.en eski deck pestilence decki protection from blackli (obsidian acolyte gibin) yaratıkları koy. pestilence la yaratık temizle dmg vur. yaratıklarla öne geç.. yalnız bunu yemezler gibi.. mono white oyna. en güzeli. hem yeniysen zorlanmadan alışırsın yok land ayarıdır die uğraşmazsın. deişik bi fikir. beyazın familliarı vardı (kale duvarı gibi bişey) onun ynaında 2 renk var. (mavi ve kırmızı(yeşil?) galiba) onları seçebilirsin.. tavsiye edeceğim tek kart "kısmet" tir..[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Benim de favori 2 rengim olan yeşil ve beyaz geçen sen pro tour da kullanılmıştır.Beyazdan Etheral Dragon güzeldir . O duvar sunscape familiar mavi&yeşil kartların 1 ucuza gelmesini sağlar.Kullanmadım o ayrı. Eğer eqiupment (böle mi yazılıyordu) deck kuracaksan leonin shikari ve raskha golden cub işine yarayacaktır.Full kedi yaparsan güzel olabilir.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 13 Ekim 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 çok teşekkürler millet saolun lethe galiba minik minik askerlerle dolduracağım decki[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar