Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freeze ve Delay time lar hakkinda soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar benim sormak isteidgim bu freeze time ve delay timelar nasi bir oranda ve nerde degiştiriliyor veya degiştirebiliniyormu sanirm anlatmak istedigimi anladiniz mesela corpor da freeze time i kısa delay time i uzun yapmak istiyorum yardimci olabilirseniz sevinirim herkeze iyi gunler[signature][hline] Msn Adresim
Revelador Revenant - Rv -
Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Mesaj tarihi:
[function sd] (fix.scp) veya
table_x.scp yi bi gözden geçir.
Table_x de duration du sanırım.
Duration = Delay Time
sd = Freeze Time[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Msn | Msn | Arion | Picture

[Bu mesaj Arion tarafından 14 Ekim 2004 13:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
delay time dediğimiz olay büyünün casttime ıdır onuda spheretablex.scp içinde büyüleri inceleyerek görebilirsin,büyüler deki freeze time da nebula scp leri içinde fix scp içinde yer almakta sd functionu body i hareketsiz bir hale sokuyor sd 3 mesela 3 saniye hareketsiz kılıyor bu şekilde istediğin ayarlamaları yaparsın[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Mesaj tarihi:
said:
Xharloan, 14 Ekim 2004 14:00 tarihinde demiş ki:
paticik oyle bir hale geldiki birisi bir soru soruyor hemen nebula scriptlerine gore cevap veriyoruz :)
durum ne kadar vahim aslında!

Vallahi Bu Kadar Haklı Bir İnsan Gormedim :P[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak.
Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak.
Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...!
  • Yeni Oluştur...