Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birkaç soru ve sorun...

Pingu

Öne çıkan mesajlar

1- Level sisteminde (blizz) bi taşa tıklayan playerlara da event verdim ölünce exp lerinin str lerine bölümü kadar exp veriyorlar. ama birde ölünce verdikleri str kadar exp lerinin düşmesini istiyorum.

2- Verdata ma yeni silah animasyonu ekledim. Tutoriali okudum. herşeyi yaptım. En son clienti açtığımda hata verdi. açılmadı.

3- Level sisteminin event inde on click message [Level 1] yazıyor mesala bu level 1 in renkli gorunmesini nasıl sağlarım.

teşekküğrler..
Sosyal ağlarda paylaş

1-
On=@Death
altına str'sine gore exp gitmesini eklersen olur bunuda str'sine gore exp almasından yapabilirsin zor değil.

2-
Bunun için hazır patchler var onları kullanmanı tavsiye ederim.

3-
Revision veya herhangi bir dll kullanıyorsan @54 @1153 gibi kafandan değerlerle yapabilirsin

Örnek:message @54 Level 22

kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

revision vs nasıl kullanıcam? su anda 55i yüklü? bunu değiştirip emulatoru mu revision a ceviricem. zoom.dll bulamadım birde servera girecek kullanıcılarında zoom.dll mi kurması gerekir renkli gormeleri için[signature][hline]EXILE PLAYER
Sosyal ağlarda paylaş

zorm.dll sen kendi shardına kuracaksın yani gerekli ayarları yapacaksın sphersvr.exe editlemeler cartlar curtlar sonra oyuncuların dll yüklemesine felan gerek yok zorm veya eva kurarak renkleri kolayca yapabilirsin yada 55i olan versiyonunu revision serisine geçir bunuda nasıl yapacaz diye sorma ara
+ evo veya zorm dll nereden bulacamda deme onuda ara

ama sana bulabileceğin güzel bir link verem buyur.

ba$ka ?X)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar Size Bir Baggio Takliti Yapıyorum

teşekküğrler..
Teşekkürler
Muehuuehueuhehue[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak.
Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak.
Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...!

[Bu mesaj Bief_Lord tarafından 14 Ekim 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...