scabbers Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 script sf si okunmuo daha dogrusu son eklenenler bolumu script koydum oknumuo mesela[signature][hline]GM Devaki Scabbers
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 arama yapsak keşke. tüm paticik.com yeniden kodlandığı için bazı bölümler çalışmıyor. scripts de onlardan biri..[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 scripts çalışıyor arama yeride aktif.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bazıları Dediginde Yeni Eklenenler Adamlar Yeniden Kodladıgı İcin Eskiler Calısıyor Eminim Duzelecektir...[signature][hline]
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hmm evet sadece yeni eklenenler gözükmüyor . eskilerde sorun yok :)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bazen sitenin yoğunluğu dolayısıyla açılmayabilir..[signature][hline]|DeathracK| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, düşüncelerin ile güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. ----------------------------------- İtina ile aslan terbiye edilir! Bursa & Fenerbahçe taraftarı..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: zgrw, 10 Ekim 2004 22:34 tarihinde demiş ki: hmm evet sadece yeni eklenenler gözükmüyor . eskilerde sorun yok :) son eklenen bir kaç tane okunmuyor doğru :) sanırım onay gibi bir şey bekliyor.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
scabbers Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ne zaman duzelir ki yaw uffffffff[signature][hline]GM Devaki Scabbers
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Gulu seven dikenine katlanir[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Elbet Bir Gun O Gun Gelir ... :horace:[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...!
Öne çıkan mesajlar