Marley Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Bugün modemimi değiştirdim yeniden dns ayarlarımı eskisi yapmak istiyorum ama bulamıyorum eskiden ne olduğunu.. Acaba bunun paylaşımı yasak değilse bana sitelere girişinde engel tanımayan, hırçın, öfkeli bi dns verirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 google dns norton dns comodo dns numaralarını unuttum google a bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 comodo diye arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marley Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Çok danke efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 opendns iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar