benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 maçta berk yok bienvenu var dram... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 hangi kanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 atv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 atv bu kadar kazmayla sürpriz yaratabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 durum kac kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abi stoch forvet arkası oynuyo. bu güzel bi deneme. ama özer niye sağda. bienvenu neden forvette. anlayamıyorum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bienvenu 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abi iyi güzel bienvenu attı golüde şu golü berk falan atsaydı bi anlamı olurdu. bu adam bu golü attı diye haftaya müthiş mi oynicak nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 özer aynen devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Yine ozgurle orhanin oynamasi iyidir. Gokayla berk de girse neiyi olur. Yedekler kim kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 YEDEKLER Serkan Kırıntılı Alex Gökay Mehmet Topuz Serdar Kesimal Gökhan Gönül Berk Elitez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ismail kartal for manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 benjani said: özer aynen devam ediyor Biz niye bu kadar ısrar ediyoruz anlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 özer'le aykut sevgili falan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Bence Aykut deil durum daha derin yıllarca 2 pas yapamayan Selçuk Deniz gibi oyuncularda da ısrar ettik. Selçuğun yerini Özer alacak bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abi selçuk görevini yapan adam. ekstra bişi yapmasına gerek yok. yanında ondan daha yetenekli adama yardım edicek. selçuk'tan ztn çok fazla bişi beklemek saçma. düz orta saha oyuncusu. görevini yapan fazla sakatlanmayan istikrarlı kendi çapında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 özgür çok iyi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 mokoko said: abi selçuk görevini yapan adam. ekstra bişi yapmasına gerek yok. yanında ondan daha yetenekli adama yardım edicek. selçuk'tan ztn çok fazla bişi beklemek saçma. düz orta saha oyuncusu. görevini yapan fazla sakatlanmayan istikrarlı kendi çapında. Ben şahsen extra hiçbişey yapmasını beklemedim bu zamana kadar. Ama o exradan sağa sola yada geriye attığı kalp durduran pasları yüzünden maçları izlemeyi bıraktım bir dönem. O pas hatalarını minikler futbol takımında bile o pozisyondaki oyuncualra özellikle dikkat etmeleri söyleniyor. Özer daha bişey yapmadı defalarca Selçuk yüzünden avrupadan elendiğimize tanık oldum. Kaldı ki ortasaha oyuncusundan sadece sağa dola değilde oyunu açabilecek pasları yapmasını beklemek extraya girmiyor. Ondanda vazgeçmiştim hata yapmasın yeter dedim en son Young Boys maçında girdi 2 penaltı yaptı son dakika hakem ilkini görmedi ısrarla 2.yi yaptı. Heralde o penaltı olamsa elenmiyorduk. Birde Deniz vardı mesela oda istikrarlı görünüyordu ama amatörce hatalar yapıyordu. Şaka gibi oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Bir BJK'li olarak 3 büyüklerin kupa karşılaşmlarını izledim(Fenerinki hala devam ediyor),kupa GS'ye gider. besiktas ve fener as adamlar ile cıktı nerdeyse ve buna ragmen zorlandı.Oynayamıyor iki takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 alex 2 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 çok beğendim golu bienvenü gitsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 spiker sinirlendi birilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 AAHAH abi pozisyon olunca susalım mı artık ya? yeter ya yeter dedi spiker az önce dgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar