Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki farklı servera aynı anda girmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orig_client diye google.com arattır. indir sonra makinana restart at. sonra teker teker client'leri ac..[signature][hline]|DeathracK|
Bo$h sokaklarda yalnız gezinen,düşüncelerin ile güldürüyorsun beni kimsen,
ben giderim hatır kalır
dostlar beni hatırlasın..

------------------------
İtina ile aslan terbiye edilir!
Bursa & Fenerbahçe taraftarı..

Forum Reality
Mesaj tarihi:
Çok titiz çalışman gerek;
İlk önce multi_client indir sonra eğer loginkey editlenmemişse server'da login'i bul.(Eğer server başka harita kullanıyorsa yapma bunu) login.cfg'ye kopyala sonra client'i aç.

Sonra diğ3r server'ın login'ini bul ve server a 'nın client'i açık iken login.cfg'yi tekrar değiştir.Sonra client'i tekrar aç.

[spo1=Mantık]-Mantık : client ilk açılırken login2i okur ve ona bağlanır.Sonra yapılan değişikliklerden etkilenmez -[/spo][signature][hline]
Mesaj tarihi:
iki client iyi birşey deildir , korsan yöntemleriylede fazla bir mesafe alınamaz . En iyisi aynı anda 1 (bir) serverda oynamaktır .[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : )
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yanlız accacagin client icin ram gereksinimi var kac mb ram in var ? ben oyle biliyorum herseyi dogru yapsanda ram in yetmiyorsa acmaz ve acmak icin windows xp home edition u kullanmani tavsiye ederim[signature][hline] Msn Adresim
Revelador Revenant - Rv -
Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Mesaj tarihi:
said:
-Revenant-, 14 Ekim 2004 12:30 tarihinde demiş ki:
yanlız accacagin client icin ram gereksinimi var kac mb ram in var ? ben oyle biliyorum herseyi dogru yapsanda ram in yetmiyorsa acmaz ve acmak icin windows xp home edition u kullanmani tavsiye ederim

Doğru ram yetmesse açmaz hata verir[signature][hline]HaD£S®
Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri...
Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi....

Mesaj tarihi:
Hexlerle oyna ve tekrar açılabilen bi client yap :-P[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..