monarchy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 arkadaslar iki farklı serverda acc var ikisinede aynı aynda nasıl girerim
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 orig_client diye google.com arattır. indir sonra makinana restart at. sonra teker teker client'leri ac..[signature][hline]|DeathracK| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen,düşüncelerin ile güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. ------------------------ İtina ile aslan terbiye edilir! Bursa & Fenerbahçe taraftarı.. Forum Reality
Khazab Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Çok titiz çalışman gerek; İlk önce multi_client indir sonra eğer loginkey editlenmemişse server'da login'i bul.(Eğer server başka harita kullanıyorsa yapma bunu) login.cfg'ye kopyala sonra client'i aç. Sonra diğ3r server'ın login'ini bul ve server a 'nın client'i açık iken login.cfg'yi tekrar değiştir.Sonra client'i tekrar aç. [spo1=Mantık]-Mantık : client ilk açılırken login2i okur ve ona bağlanır.Sonra yapılan değişikliklerden etkilenmez -[/spo][signature][hline]
monarchy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 saolun arkadaslar deniecem
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 dene dene çok iyi bir şey yaptığını farkına varana kadar.
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 iki client iyi birşey deildir , korsan yöntemleriylede fazla bir mesafe alınamaz . En iyisi aynı anda 1 (bir) serverda oynamaktır .[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yanlız accacagin client icin ram gereksinimi var kac mb ram in var ? ben oyle biliyorum herseyi dogru yapsanda ram in yetmiyorsa acmaz ve acmak icin windows xp home edition u kullanmani tavsiye ederim[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: -Revenant-, 14 Ekim 2004 12:30 tarihinde demiş ki: yanlız accacagin client icin ram gereksinimi var kac mb ram in var ? ben oyle biliyorum herseyi dogru yapsanda ram in yetmiyorsa acmaz ve acmak icin windows xp home edition u kullanmani tavsiye ederim Doğru ram yetmesse açmaz hata verir[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi....
Korax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Hexlerle oyna ve tekrar açılabilen bi client yap :-P[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 mclient ararken şimdi adama loginkey blowfishmi anlatacaz yapma korax :)
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 lol :)[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Öne çıkan mesajlar