Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 40k ya dizel TAM OTOMATİK araç arıyoruz tiptronic kesinlikle olmamalı sedan,ses sistemi ve iç donanımı iyi(ses sistemi iyi olması lazım) az yakan sağlam güzel bi araç tavsiye ediniz teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 tam otomatikle tiptronik arasında bu kadar kesin çizgi çekme sebebin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 dostum 40k ya çok istemişsin ama toyota coralla 1.4 d-4d olabilir ses sistemini bilemiycem tabi ama onu kendin de yaparsın sonradan gerçi. hatch olur dersen opel corsalar var en fullunu alırsın sunrooflu vesaire 40k ya. ya da astra alırsın en boşunu =) 47 48 çıkabilirsen pololar var dsg şanzımanlı. 50 ye çıkarsan fluence var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 40k çok ara bir limit, onu 50 yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 "Tam otomatik" en ucuz araba ne var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Birde TAM otomatik ne alaka ? al tiptronik, al mis gibi şanzıman dsg var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 punto evo tiptronicten çok çektik abi baya sorun çıkarttı normal gidiyorum abi birden araba tak diye duruyor ve geri geri kayıyor ve bana sorun olarak lanet fiat servisi debriaj ısınmasından kaynaklı diyo ve radyo far açık bırakma diyo uyuz oldum.punto evodan önce 206 vardı tam otomatik hiç böyle bi sorun yaşamamıştık yani belki fiat olmasından dolayı olabilir.tam otomatik olmasına gerek olmayabilir aslında manuel de olabilir.he bi de 2.el almayı düşünüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 tiptronik iyidir abi manuel vitessözüm meclisten dışarı amele işi ya, fiat leş zaten abi fiorino var daha şanzımanla ilgili sıkıntı yaşamadım ama heryerinden ses geliyo arabanın falan. fiattan hyundai den falan uzak dur, vw tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bullbird said: punto evo tiptronicten çok çektik abi baya sorun çıkarttı normal gidiyorum abi birden araba tak diye duruyor ve geri geri kayıyor ve bana sorun olarak lanet fiat servisi debriaj ısınmasından kaynaklı diyo ve radyo far açık bırakma diyo uyuz oldum.punto evodan önce 206 vardı tam otomatik hiç böyle bi sorun yaşamamıştık yani belki fiat olmasından dolayı olabilir.tam otomatik olmasına gerek olmayabilir aslında manuel de olabilir.he bi de 2.el almayı düşünüyoruz fiat olmasından dolayı. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 2.el e46 kasa 3.20d model bmw olabilir aslında di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Dizeli boşver temizinden kendine şöyle 45bine 3.20ci al keyifle bin, bende 3.20ci var fiorino haricinde gerçi haftasonu arabası çok kullanmıyorum haliyle ama çok kıyak araba. 2012 polo o mu bu mu e46 3.20ci mi deseler düşünmem 10 yıllık 3.20yi alirim çok net. 4 kapı e46 nın güzelliğini yansıtamıyor çok,tek kapı yargılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi kendim için değil ya aile arabası diyelim 4 kapı olması lazım yani spor tarzı bişey değil 5 serisine doğru kayabiliriz belki e39 520d de olabilir biraz bütçeyi arttırıp alabiliriz aslında onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 e39 bmw nin efsane kasalarından,konfor donanım vs. olarakta gayet tatmin edici bir araç güzel bir seçim olur. Lakin yaşın 35 altındaysa ve sende kullanıcaksan bence yakışmıyor bu yaşın altına bu araba, 35 e kadar 3 serisi sonra 5 serisi iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ben de ara sıra kullanırım ama genel olarak peder kullanıcak o da 50sini geçti sdfs e39 iyi olur bence di mi ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 3 serisi olacaksa coupe olmalı,orta yaşlı biri kullanıcaksada güzel güzel e39 iyi gider ve manuelde olmamalı derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 e39 dizel tam otomatik yok galiba sdfasd manuel bakıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ya ben de bakıyorum aynısını ama manual hayatta olmaz bana haşat ederim. diesel olmazsa da tüp taktırırım artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hyundai elantra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hyundai ya bulaşma hiç brde bmw yi fiatlada karıstırma hocam sıkıntı cıkarmaz temiz bir araç aldıktan sonra şanzımanı. Ama manuel severek kullanıyorsanız manuel alın tabi, ben konforundan dolayı tiptronik seçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 10 senelik araçta da temiz bakılmışını bulmak zor işte o var bi de herkes iyi güzel bakmıyo arabaya hor kullanan çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Valla hocam biraz araştırcan gerekirse 2-3 ay beklicen :) Hatta aramaktan bıkıp benim gibi severim ya gidip bocanegra alıyorum yada polo gti diceksin,sonra almadığına binşükür etceksin temiz bmw bulduğunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Osie16 said: hyundai ya bulaşma hiç brde bmw yi fiatlada karıstırma hocam sıkıntı cıkarmaz temiz bir araç aldıktan sonra şanzımanı. Ama manuel severek kullanıyorsanız manuel alın tabi, ben konforundan dolayı tiptronik seçerim Katılıyorum. Fakat redline'a kadar zorlamışlar mı arabayı Bmw konusunda bir de bakımları ve parçaları pahalı baştan diyim. Arkadan çekişli spor özelliklere sahip vs. diye arabanın içine edenler var farketmeden o yüzden alırken bi yandan dua edip bi yandan çok iyi bakmak lazım arabanın motoruna sağına soluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 İkinci el arabaya ne gerek var ya 40bin verioken allah askına. Arabaya bindiğinde o yeni kokusunu 2-3 ay hissetmek. İlk çizdirdiğinde kanser olmussun gibi üzülmek varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 cabot said: İkinci el arabaya ne gerek var ya 40bin verioken allah askına. Arabaya bindiğinde o yeni kokusunu 2-3 ay hissetmek. İlk çizdirdiğinde kanser olmussun gibi üzülmek varken Yanlış, 40bine ortalama bir cruze topladın diyelim, bu paraya 10 yaşında bir e46 3.20ci alabiliyorsun.. 2 araba arasında anasının nikahı kadar fark var,ha cruze u 3 günde alırsın bmw temiz 3 ay ararsın ama aradığına değer.. bmw örneği veriyorum çünkü bmw fanıyım,aynı kalite audi merso volvo içinde geçerli tabiki. O yeni kokusu muhabbetide çok saçma gerçekten. Sırf yeni kokusunu 2-3 ay ciğerlere çekicem diye teneke gibi arabalara 40bin bayılmam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar