Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8 yıl bir kızın peşinden koşan adamın hikayesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kitap yazıyor adam.

bir taşta iki kuş. hem kızı kapacak hem de paraları.

bence kız yok bile olabilir. tüm bunlar bir kurmaca ve pazarlama taktiği olabilir. eğer öyleyse sanırım türkiye nin en marjinal reklam tekniği ile karşı karşıyayız
Mesaj tarihi:
hayır yoktu.

ben liseden mezun olduğuktan sonraki ilk eğitim döneminde 2 kız şahsım için kavga etmişti (biri sevgilimdi, diğeri hoşuma giden başka bir hatun). hatta ben o okuldan mezun olduğum ve hocalarla aram iyi olduğu için rehberlik hocası olayın aslını öğrenmek için beni okula çağırmıştı falan... ahaha ne günlerdi yaa
Mesaj tarihi:
abi ben seni inanılmaz merak ediyorum ya.

kızlar gelip sana yazıyor, kızlar senin için kavga ediyor, hocalarla aran iyi.

finike portakal ağası falansın da, ne işin var olum senin patide.
Mesaj tarihi:
e abi ufak yer. genelde insanlar çok fazla düz kafalı. sen o insanların arasından sıyrılıp farkını belli ettirdiğinde, ister istemez çekici geliyorsun. bunun ekmeğini yiyordum.

ancak problem şu ki, benim borum sadece benim çöplüğümde ötüyor. görüldüğü üzere üniversitede fossss. ben plan yapıyorum birileri için.
Mesaj tarihi:
kücük yer öyle ya bende ortaokulda lisede fln bizim köye gidince bi ilgi alaka gelgelelim şehirde ülküocakları var kavga var hatun için cok sıkıstırdılar beni
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

neyse ki ben yemedim.

kavga hariç her şey vardı bizim okulda. anlatmakla bitmez hikayeler. aslında bir topic açmak lazım, eksantrik okul anılarınız diye.

aç aç okurum ben.
  • Yeni Oluştur...