prozzak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Evet arkadaşlar arabamın lastiklerinin ömrü bitti bu yüzden yeni bi set almam lazım. Şuanda goodyear eagle touring var aynı lastikleri mi alsam yoksa daha performanslı bşiler mi (satarken orjinal veya farklı olursa nası etki yapar ?), fiyatta çok önemli kalkıpta en pahalısını almak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim ayrıca lütfen 5. mesajdan sonra tuning olayina döndürmeyin işi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 lastiğin ebatları ne? Yaz-kış diye iki takım mı alacaksın yoksa dört mevsimlik mi alacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 4 mevsim alacağım lastik ebadı 15aynen yaziyorum lastiklerin üzerinde yazani 195 r15 91v nct3 4r18-e yaziyor. Ya kararsizim goodyear filan mi alsam yeni cikanlarindan veya potenza g3 ler mi iidr hicbi fikrim yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bu makaleyi okumanı tavsiye ederim http://www.tuninglinx2.com/html/m_lastik.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Link açılmıo mino :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bence fabrika çıkışı markaya devam et. Mesela reno goodyear kullanıyo şimdi. Denesi 150 den alabiliyon sanırım. Goodyear iyidir.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bence marka önemli deil. Eski arabanın lastikleri pirelliydi onu nokian la değiştirmiştik gayette güzeldi satarkende kimse bakmadı zaten lastik nedir ne deildir diye. Genelde kapı kenarında yada arabanın kullanma kulavuzunda arabaya uygun lastik ebatlarını ve jant ebatları yazar.[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 en iyi lastik michellen(yanlış yazmış olabilirim)deniliyor.zaten fiyatıda pahalı diğer markalara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ya bu goodyear in f1 die bi modeli warmış bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Predator_, 28 Eylül 2004 21:03 tarihinde demiş ki: en iyi lastik michellen(yanlış yazmış olabilirim)deniliyor.zaten fiyatıda pahalı diğer markalara göre. michelenin hakkaten iyidir yanlız hamuru diğer lastiklere göre yumuşaktır çukura tümseğe fazle gelmez balon yapar :) normal kulanım için goodyear iyidir.[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 michellen daha çok konfor arabalarında mercedeste fln kullanılıo bildğim kadarıyla bence v tipi lastik al turanza (r tipi) potenza g3(v tipi galiba) al bence :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 arabanın kendi lastiklerinden şaşma hem satarken de markaya değil kabak olup olmadığına bakıp bu arabanın ön takımlar dağılmıştır süspansiyon daalmıştır diye adamın sinirini bozup fiyat da düşürüyolar.[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 eyvallah bende orjinale devam edecem yrn aliyorum inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar