Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lastik seçimi

prozzak

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar arabamın lastiklerinin ömrü bitti bu yüzden yeni bi set almam lazım. Şuanda goodyear eagle touring var aynı lastikleri mi alsam yoksa daha performanslı bşiler mi (satarken orjinal veya farklı olursa nası etki yapar ?), fiyatta çok önemli kalkıpta en pahalısını almak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim ayrıca lütfen 5. mesajdan sonra tuning olayina döndürmeyin işi:P
Sosyal ağlarda paylaş

Bence marka önemli deil. Eski arabanın lastikleri pirelliydi onu nokian la değiştirmiştik gayette güzeldi satarkende kimse bakmadı zaten lastik nedir ne deildir diye. Genelde kapı kenarında yada arabanın kullanma kulavuzunda arabaya uygun lastik ebatlarını ve jant ebatları yazar.[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Predator_, 28 Eylül 2004 21:03 tarihinde demiş ki:
en iyi lastik michellen(yanlış yazmış olabilirim)deniliyor.zaten fiyatıda pahalı diğer markalara göre.

michelenin hakkaten iyidir yanlız hamuru diğer lastiklere göre yumuşaktır çukura tümseğe fazle gelmez balon yapar :) normal kulanım için goodyear iyidir.[signature][hline]Dragger.Org
Sosyal ağlarda paylaş

arabanın kendi lastiklerinden şaşma hem satarken de markaya değil kabak olup olmadığına bakıp bu arabanın ön takımlar dağılmıştır süspansiyon daalmıştır diye adamın sinirini bozup fiyat da düşürüyolar.[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...