BonePART Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://imgur.com/3Wyj6 Yukardaki gibi bi şekilden ciziyorum surekli işte. İşte ölçüler değişik. Gına geldi aynı seyi cizmekten her gün. Bunu macro haline getirmeye çalıştım ama excel gibi deil yane X+W kordinatıondan başlatamıyosun çizmeyi. Nasıl yapabilirim bi fikri olan var mı?
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi nolacak ki bunu hergun çizsen 5 tane uzaklık giriyosun sadece anlamadım derdini?
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi çünkü bu basit çizimi normalinde köşelerin hepsi radiuslu içeri kaçık içinde ayrıca 4 cizgi dah avar hepsinin ölçüsü farklı ayrıca ayrıca çizdin mi 20 tane ciziyosun 20 tane tavan 2 saat sürüyo içlerinede şekil koyuyosun felan çünkü hızlandırmak istiyorum processi
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 catia 2d part designda vardı sanırım öyle bişi.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 autocadde macro warda tam işime yaramıyo macroda nasıl yazıcam cozemedşm tam modelde cok işime yaramıyo çünkü köeşeler sabit çizgilder deişik scale edemiyorum
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi düzgün bi türkçeyle derdini anlatsan anlicam ama yok her seferinde yaparken neler değişiyor, direk bunu kaydet model olarak, sora ihtiyacın olunca libraryden çağır işte ( bi adı vardı librarynin cadde)
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sparkın dediği gibi çağır sonra edit le maksimum 5 dk nı alır veya almaz yeni ölçüler ile değiştirmek ha illa makro istiyorum diyorsan youtubeden tutorial lar vardır araştırırsan a dan z ye tüm sorularının videolu anlatımını bulursun
Öne çıkan mesajlar