BonePART Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://imgur.com/3Wyj6 Yukardaki gibi bi şekilden ciziyorum surekli işte. İşte ölçüler değişik. Gına geldi aynı seyi cizmekten her gün. Bunu macro haline getirmeye çalıştım ama excel gibi deil yane X+W kordinatıondan başlatamıyosun çizmeyi. Nasıl yapabilirim bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi nolacak ki bunu hergun çizsen 5 tane uzaklık giriyosun sadece anlamadım derdini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi çünkü bu basit çizimi normalinde köşelerin hepsi radiuslu içeri kaçık içinde ayrıca 4 cizgi dah avar hepsinin ölçüsü farklı ayrıca ayrıca çizdin mi 20 tane ciziyosun 20 tane tavan 2 saat sürüyo içlerinede şekil koyuyosun felan çünkü hızlandırmak istiyorum processi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 catia 2d part designda vardı sanırım öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 autocadde macro warda tam işime yaramıyo macroda nasıl yazıcam cozemedşm tam modelde cok işime yaramıyo çünkü köeşeler sabit çizgilder deişik scale edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi düzgün bi türkçeyle derdini anlatsan anlicam ama yok her seferinde yaparken neler değişiyor, direk bunu kaydet model olarak, sora ihtiyacın olunca libraryden çağır işte ( bi adı vardı librarynin cadde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sparkın dediği gibi çağır sonra edit le maksimum 5 dk nı alır veya almaz yeni ölçüler ile değiştirmek ha illa makro istiyorum diyorsan youtubeden tutorial lar vardır araştırırsan a dan z ye tüm sorularının videolu anlatımını bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar