paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Selam, Hayallerimizi yargılıyoruz resmen :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mekan fark etmez duz yol olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 istanbul trafiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Orta vadede hayalim şu, http://www.carautoportal.com/car-images/audi/audi-a8/audi-a8-black.jpeg Güzergah da mümkünse çok düz olmayan herhangi bi otoban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Çok düz olmayan otoban ararsanız çok uzaklara bakmanıza gerek yok. Yunanistan'a günübirlik gidilip gelinebilir. İpsala'yı geçtikten sonra oldukça güzel yollar. Selanik'e gelmeden önce göl kenarı kasabalarından birinde göl kenarında bir yemek yenilip geri dönülebilir mesela. Oldukça güzel yeni yapılan yollar. Hafif eğimler, hafif virajlar var hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 İpsala'ya kadar anası ağlar ama arabanın =)) yol bakım çalışmaları var Uzunköprü'den Havsa'ya kadar. Keza Keşan'nın yakınına bile uğrama =) Saygılar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Selam, SeaGle said: Orta vadede hayalim şu, http://www.carautoportal.com/car-images/audi/audi-a8/audi-a8-black.jpeg Güzergah da mümkünse çok düz olmayan herhangi bi otoban. Bu araca Avant kasa yapılmalı! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 yol da çeşme otobanı olabilir mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 paramecium said: Selam, RS6 - Tien Shan Dağları (Çin) mümkünse trafiğe kapalı olsun :P buraya rs6 degılde daha cok ralli tarzı subaru impreza 2,5 awd sti, focus rs vs , bole yanlaya yanlaya donuceksın adrenalın tavan yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Letsgetthesunshine said: İpsala'ya kadar anası ağlar ama arabanın =)) yol bakım çalışmaları var Uzunköprü'den Havsa'ya kadar. Keza Keşan'nın yakınına bile uğrama =) Saygılar =P Eheh, doğru söze ne denir. Yol zemini iğrenç. Özellikle Tekirdağ'ın etrafından dolanan yol yapıldıktan sonra 1-2 yıl içerisinde çöktü, paramparça oldu. Keşan civarlarındaki müthiş kavşakları da es geçmeyelim. Bugün şu haberi görünce hatırladım ben de. En azından yol iki şerit devam ediyor da düz giden yol bir anda kavşağın etrafından dolaşıyor. Bi de bitki falan oluyor kavşağın ortasında ki sol şeritten giden adam kavşaktan çıkan birisi olursa göremesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mathias Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… logtrig Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 herhangi bir convertible ile yazın fransanın güneyini baştan sona gezmek olabilir. cote dazur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theridone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bal rengi Mercedes 190 yazin gunes batarken antalya yolu, sag serit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cihant Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 logtrig said: herhangi bir convertible ile yazın fransanın güneyini baştan sona gezmek olabilir. cote dazur. görüyorum ve arttırıyorum ile güney sahil şeridinden giderek ispanya-fransa-güney italya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fixmen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Kendercik said: Şunu koydun resmen 2 saattir Youtube'da tehlikeli yol videoları izliyorum, kitlendim. Arada sırada National Geographic'te de veriyorlar the Most Dangerous Roads diye denk gelince onlara da kitleniyorum 2 saat :). Düşenlere de üzülüyorum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… titanguard Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Porsche Targa 4s.Güzergahta istanbul'dan Saha Yakut Cumhuriyetin'e.Bir nedeni yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Benim o koyduğum gibi şeyler izlemeyin ya, biraz daha iç açıcı yollar ve arabaların oludğu vidyoların peşinde koşturun. Çok keyifli konu oldu bu arada. E63 ile Florida Overseas Highway ve RS6 ile Tien Shan en çok hoşuma gidenlerdi sanırım. Florida'dan emin değilim bu arada. Manzarasına kapıldım ama çok düz yol bayıyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 cihant said: logtrig said: herhangi bir convertible ile yazın fransanın güneyini baştan sona gezmek olabilir. cote dazur. görüyorum ve arttırıyorum ...güney sahil şeridinden giderek ispanya-fransa-güney italya Yol olarak bunlar da çok şahane. Otobandan gidip, belirli hedeflerde piyasa yapmak benim de hayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2192904_460s_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bildiğin düz bir araçla geniş olacak,transporter caravelle ,viano daha iyi olabilir,yazın izin sezonunda hollanda amsterdamdan türkiyeye gurbetçilerin peşinde epic bir deneyim yaşamak istiyorum,ee malum kavimler göçünden sonra dünyanın gördüğü en uzun göç dalgası :D şunuda unutmayayım tabii ahahahaha bide cartelindi galiba izin yolu die bi parçası vardı bulamadım nese:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Sıla yolu olayına 2 kez girdim hayatım boyunca, Belçikadan... Gerçekten yaşanması gereken bi yolculuk abi. Gene olsa gene giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Rotweiler said: Sıla yolu olayına 2 kez girdim hayatım boyunca, Belçikadan... Gerçekten yaşanması gereken bi yolculuk abi. Gene olsa gene giderim. Hep merak ettiğim konu, konaklamayı nerde yapıyorsunuz? Venedik - Igoumenitsa feribotuna binmek aklıma gelen en kolay ihtimal. Özellikle günün birinde tek başıma Avrupa'ya gidecek olursam düşündüğüm seçenek. Doğu Avrupa fobisi var da bende biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 konaklama araç içinde oluyor genelde,ter kokuları ve ayak kokuları eşliğinde öyleymiş yani:D bide venedik değilde trieste mi dediler bilmiom öyle bir şey bende araştırmadayım yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Trieste Venedik'ten daha doğuda, Slovenya kıyısında bir yerde. Şimdi baktım, kara yoluyla daha doğrudan gidildiği için daha yakınmış. Trieste'yi de görmek isterim de herhalde... Gideceğim yere ve enerjiye ihtiyacımın olup olmamasıyla ilgili olarak stelvio pass denilen yerden geçmeyi tercih edebilirim. Öyleyse yeni hayalimdeki araba sürüş güzergahını açıklıyorum: bu araba ile: Igoumenitsa'dan girip, Venedik'ten çıkıp, yolumu Passo dello Stelvio (Steviyo geçidi?) üzerinden uzatarak Münih'e gitmek istiyorum. 2013'ün ikinci yarısı için önümde iki seçenek görüyorum. Ya bu şekilde Almanya'ya gider paşa paşa doktora yaparım, ya da askere giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Letsgetthesunshine said: İpsala'ya kadar anası ağlar ama arabanın =)) yol bakım çalışmaları var Uzunköprü'den Havsa'ya kadar. Keza Keşan'nın yakınına bile uğrama =) Saygılar =P Eheh, doğru söze ne denir. Yol zemini iğrenç. Özellikle Tekirdağ'ın etrafından dolanan yol yapıldıktan sonra 1-2 yıl içerisinde çöktü, paramparça oldu. Keşan civarlarındaki müthiş kavşakları da es geçmeyelim. Bugün şu haberi görünce hatırladım ben de. En azından yol iki şerit devam ediyor da düz giden yol bir anda kavşağın etrafından dolaşıyor. Bi de bitki falan oluyor kavşağın ortasında ki sol şeritten giden adam kavşaktan çıkan birisi olursa göremesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 herhangi bir convertible ile yazın fransanın güneyini baştan sona gezmek olabilir. cote dazur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bal rengi Mercedes 190 yazin gunes batarken antalya yolu, sag serit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 logtrig said: herhangi bir convertible ile yazın fransanın güneyini baştan sona gezmek olabilir. cote dazur. görüyorum ve arttırıyorum ile güney sahil şeridinden giderek ispanya-fransa-güney italya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Kendercik said: Şunu koydun resmen 2 saattir Youtube'da tehlikeli yol videoları izliyorum, kitlendim. Arada sırada National Geographic'te de veriyorlar the Most Dangerous Roads diye denk gelince onlara da kitleniyorum 2 saat :). Düşenlere de üzülüyorum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Porsche Targa 4s.Güzergahta istanbul'dan Saha Yakut Cumhuriyetin'e.Bir nedeni yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Benim o koyduğum gibi şeyler izlemeyin ya, biraz daha iç açıcı yollar ve arabaların oludğu vidyoların peşinde koşturun. Çok keyifli konu oldu bu arada. E63 ile Florida Overseas Highway ve RS6 ile Tien Shan en çok hoşuma gidenlerdi sanırım. Florida'dan emin değilim bu arada. Manzarasına kapıldım ama çok düz yol bayıyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 cihant said: logtrig said: herhangi bir convertible ile yazın fransanın güneyini baştan sona gezmek olabilir. cote dazur. görüyorum ve arttırıyorum ...güney sahil şeridinden giderek ispanya-fransa-güney italya Yol olarak bunlar da çok şahane. Otobandan gidip, belirli hedeflerde piyasa yapmak benim de hayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2192904_460s_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bildiğin düz bir araçla geniş olacak,transporter caravelle ,viano daha iyi olabilir,yazın izin sezonunda hollanda amsterdamdan türkiyeye gurbetçilerin peşinde epic bir deneyim yaşamak istiyorum,ee malum kavimler göçünden sonra dünyanın gördüğü en uzun göç dalgası :D şunuda unutmayayım tabii ahahahaha bide cartelindi galiba izin yolu die bi parçası vardı bulamadım nese:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Sıla yolu olayına 2 kez girdim hayatım boyunca, Belçikadan... Gerçekten yaşanması gereken bi yolculuk abi. Gene olsa gene giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Rotweiler said: Sıla yolu olayına 2 kez girdim hayatım boyunca, Belçikadan... Gerçekten yaşanması gereken bi yolculuk abi. Gene olsa gene giderim. Hep merak ettiğim konu, konaklamayı nerde yapıyorsunuz? Venedik - Igoumenitsa feribotuna binmek aklıma gelen en kolay ihtimal. Özellikle günün birinde tek başıma Avrupa'ya gidecek olursam düşündüğüm seçenek. Doğu Avrupa fobisi var da bende biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 konaklama araç içinde oluyor genelde,ter kokuları ve ayak kokuları eşliğinde öyleymiş yani:D bide venedik değilde trieste mi dediler bilmiom öyle bir şey bende araştırmadayım yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Trieste Venedik'ten daha doğuda, Slovenya kıyısında bir yerde. Şimdi baktım, kara yoluyla daha doğrudan gidildiği için daha yakınmış. Trieste'yi de görmek isterim de herhalde... Gideceğim yere ve enerjiye ihtiyacımın olup olmamasıyla ilgili olarak stelvio pass denilen yerden geçmeyi tercih edebilirim. Öyleyse yeni hayalimdeki araba sürüş güzergahını açıklıyorum: bu araba ile: Igoumenitsa'dan girip, Venedik'ten çıkıp, yolumu Passo dello Stelvio (Steviyo geçidi?) üzerinden uzatarak Münih'e gitmek istiyorum. 2013'ün ikinci yarısı için önümde iki seçenek görüyorum. Ya bu şekilde Almanya'ya gider paşa paşa doktora yaparım, ya da askere giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar