Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 yakinlarda cikacak bir rpg var mi? kult heretic kingdoms demeyin inanilmaz dandik cunku. vampire:bloodlines de 3-d shooter (biter? :p) seklinde olacakmis, ve exp. her bolum sonunda verilecekmis, o da sux. ne biliyim duzgun bisi iste. baktim bulamadim. nerde o bg2 cdsini elime ilk gecirdigim zamanlar... :([signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorjan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bloodlines da clan secimi var diye biliyorum ben. toreadorlarda da rpgsel bir şekilde seduce gibi yetenekler olucakmış. ha istediğin bg gibi non linear bir rpg ise, benim bildiğim en yakını morrowind: oblivion :P o da pek yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 var var, g4tech-tv'yi takip et, orda gosteriyo. burda adi gecmeyen bi yigin rpg var. bulursam isimlerini yazarim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 kasımda galiba Kotor 2 çıkıyor.Eh başka söze ne hacet[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Ooo katar güzeldi... Ben hala might and magic in yenisini bekliyorum gerçi 3do kapandı sanırım =([signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 3do kapandı ama heroes un haklarını alan ubisoft m&m in de haklarını aldı ve yeni bi m&m oyunu yapmaları bekleniyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Dungeon Lords geliyor... nasıl olacak acep bilemem ama geliyor[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: axedice, 12 Ekim 2004 12:12 tarihinde demiş ki: 3do kapandı ama heroes un haklarını alan ubisoft m&m in de haklarını aldı ve yeni bi m&m oyunu yapmaları bekleniyor. yapılıyor diye biliyorum ben öle diilmikü?[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 A Bard's tale..gelmek uzere onu bekle...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 KOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Ekim 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bard's talei bekliyoruz hep birlite tabi kotor 2 nin yeri de ayrı[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Şöle Baldur,İcewind tarzı oyun yok mu yapılan yada yakın zamanda gelcek bilgisi olan? M&M olayı iyi olmus bana fantastık kurguyu tanıtan ve ogreten oyun oldugundan kalbımde ozel bır yerı var hey gidi gunler :) [Bu mesaj Azure_Knight tarafından 12 Ekim 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Dediğin gibi bi oyun kotordan sonra ben obsidiandan bekliyorum. Infinity tabii ki ne kullanılabilir ne de makyaj yapılabilir bundan sonra ama izometrik, olmadı içerik olarak BI oyunlarına yaklaşan bişeyler yapacaklar. Metalheart vardı fallout benzeri post apocalyptic ama pek bi güncelleme yok sitesinde. Kasım gibi de the Fall gelicek, o da post apocalyptic. Gerçi kotor 2 de güzel olucak gibi. M&M yapılıyor da olabilir emin değilim ondan.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bu konu açıldığında ilk aklıma gelenler fall ile metalheart oldu, vaktinde kafamıza kazımışız takip et diye hehe. said: Dingaer, 12 Ekim 2004 16:54 tarihinde demiş ki: bard's talei bekliyoruz hep birlite tabi kotor 2 nin yeri de ayrı bard's tale rpg den alakasız bi konsol oyunu olarak çıkmayacak mıydı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Yanlıs hatırlıyon hafıften...neverwınter tarzı bı oyun olucak ve fantastık yaratıklarla ve ortamlarla dalga gecıcek..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 hayır doğru hatırlıyor muşum konsol rpg si işte. hatta brian fargo nun firması yapmış oyunu. action rpg hatta hack and slash yazıyor.[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ama slash yapacak pek de bi yaratik bulacagini sanmam... yani dragon'dan esyayi istediginde "benim de canim sikilmisti yillardir bunu korumaktan al, ben gidiyorum" diyip eline veriyomus falan.. (tanitim filminde boole diyodu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 dragon bile dayanamamış oyuna, biz naapalım :D.[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Yok rpg mpg, wow var wow ! Zaman memo zamani...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım [Bu mesaj Mendoza tarafından 13 Ekim 2004 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 http://files2.worthplaying.com/thefall/thefall_trailer.zip Burdan The Fall un trailerını indirebilirsiniz. Grafikler hoşuma gitti, sitelerinde de dedikleri gibi fallouttansa madmaximsi bi atmosfer var oyunda. Yanlız müzik olmamış :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 fallout a benzemeyip mad max e nası benzio ben onu çözemedim fallout = mad max araklamasının bayrak taşıyanı[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Jadelith, 12 Ekim 2004 00:09 tarihinde demiş ki: vampire:bloodlines de 3-d shooter (biter? :p) seklinde olacakmis, ve exp. her bolum sonunda verilecekmis, o da sux. ruya mi goruyosun, world of darkness rpg patlamasi zaten, vampire the masquerade - bloodlines'tan cook sey bekliyorum ben.[signature][hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Benzemiyor değilde, daha bi madmaximsi. Fallouttaki ileri teknoloji ve bilimkurgumsu hava bu oyunda yok gibi. Su bulmak, araba için benzin bulmak gibi basit kaynak arayışları da var oyunda.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ben sana farkını söyliyim fallout ile madmaxin madmax de sığnak olayı yok, teknolojinin hepsi eskiden kalan şeyler, sığnaklar sayesinde.bu büyük fark yaratıyor. geri kalan farkı ise fallout 2 yaratıyor. madmax de zaman ilerlemesi bi kaç yıl ile sınırlı fallout 2 ise 80 yıl sonra geçiyor, madmax de taş çatlasa 6-7 yıl geçmiştir hadi 15 yıl olsun ilk film ile son film arasında.[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 madem rpg istiyoruz biraz konuyu dağıtmak gibi olacak ama... bende şöyle güzel bi sp rpg istiyorum ice windale (nası yazıldığını hatırlamıyorum) Toee gibi baya ayrıntı olan ama tek kişi ile ilerleyebileceğim bi oyun söyleyebilirmisiniz? yönetim diablo gibi olsun diğer kalanalar ice windale ve toee gibi olsun varsa eğer böyle bildiğiniz yazarsanız sevinirim.[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar