MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Evet iş görüşmesi topiclerimle sizleri trollemeye tam gaz devam ediyorum arkadaşlar=) Bu iş görüşmelerine başladığımdan beri en çok istediğim yer konumuna geldi dün görüştüğüm yer. Tedarik Zinciri planlamada çalışacağım olursa inşallah. görüşmeyle ilgili kafama takılanlar var. yalnız önce görüşmelerin nasıl geçtiğini aktarayım; Pazartesi sabah izmirden gebzeye gittim görüşme için. İlkönce İK'cı bayanla görüştüm. beklentiler, ücret tecrübeler vs'den bahsettik. Hemen ardından Tedarik Planlama'nın şefi bayan geldi. Onunla da ne iş yapacağımdan, nasıl çalıştıklarından, sistemlerinden falan bahsettik, oldukça iyi bir izlenim bıraktığımı düşünüyorum. En son olarak da Tedarik bölümünün de içinde bulunduğu Üretim Planlama departmanının da müdürü olan adam geldi. Acelesi vardı, aceleyle nasıl anlattım bilmiyorum ama yanlış bir şey söylemediğimden eminim. Fakat en son adamın söylediği bir şey sinirimi bozdu "buralara kadar yorduk sizi kusura bakmayın". O sırada tabi ne anlama geliyor bu diye soramayacak kadar adamın acelesine takılmıştım. neyse en son başka bir İK'cı bayan beni çıkışa kadar uğurladı (ilk görüştüğüm İK'cı ortalıkta yoktu). akşam izmire döndüm dolayısıyla. herşey iyiydi benim açımdan fakat sadece bu adamın en son söylediği bende ağır sinir bozukluğu yarattı. HERNEYSE şimdi benimle ilk görüşen İK'cı bayana bir mail atmak istiyorum fakat emin değilim ne yazsam. yani işi ne kadar istediğimi yansıtacak bir mail yazsam bir adım öne çıkarım gibime geliyor. fakat ne? bi el atıverin be...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 işi ne kadar istediğini yazan bir mail atma çünkü bunu zaten o kadar yolu giderek göstermiş olmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yok yazmak değil de dolaylı yoldan bunu hissettirecek birşey yazsam fena olmaz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Geçmiş o senden. Ararız bile dememiş adam. Yorduk kusura bakma demiş. Geçmiş olsun, yenisine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 fazla umutsuz gozukecek seyler de yapmana gerek yok. biraz agirdan satmak iyidir, kendine guvenip onlara muhtac olmadigini, birseyler vaadettigini gosterirsin. buralara kadar yorduktan da bi anlam cikarman gereksiz. ben ajanslara da oyle davranirim, uzun yoldan gelmissin sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Allaşkına bi iş görüşmesi de bana ayarlayın be. Bütün gün götümün üstünde oturmaktan şişko çirkin bi kıza dönüşücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 gel goruselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 vaperon said: Geçmiş o senden. Ararız bile dememiş adam. Yorduk kusura bakma demiş. Geçmiş olsun, yenisine sağlık. hayır bunu anlamıyorum. daha görüşmelere benle başlamışlar ve dk 1 gol bir bunu söylüyor bana. yani daha iyi biri var onu alacaklar desem henüz o da belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ben de bunu dicektim keşke yok canım estağfrullah istanbul'a geçeceğim burdan sonra başka görüşmeler için gibi bişey de deseydin eğer uygunsa yani hayrola nerelerle konuşacaksın gibi bir soru sorma potansiyelleri yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Son söylediği cümleyi geç, bana adam en erken önümüzdeki hafta haber veririz ama takma kafana hayatta çok fırsat çıkar karşına demişti 2 gün sonra arayıp alındın dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Aslında bu da olabilir. O cümle sonrası vereceğin tepkiyi yüzünden öyle bir okunur ki, işi ne kadar istediğini daha fazla anlatamazsın. Bir stres mülakatı daha geçirmiş de olabilirsin. Neyse dur bakalım. Belki değişir herşey. :D edik: üsttekini alıntılamışım ama çok post karışıyor araya emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Genwa said: Son söylediği cümleyi geç, bana adam en erken önümüzdeki hafta haber veririz ama takma kafana hayatta çok fırsat çıkar karşına demişti 2 gün sonra arayıp alındın dediler. yukarlardan birileri ip çekmiş olmasın=) olabilir mi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Adam aceleyle biraz düşünmeden konumuş. Ben kötü bi anlam çıkarmadım. Uzun yoldan geldiğin için nezaket etmek istemiş ama aceleyle çok da düşünmeden konuşmuş, batırmış. Başka bi olay değil abi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Tanıdık firma değildi ki zaten görüştüğüm kişi Hollandalıydı, salak saçma bir sürü soru sordu. Hatta kimisine beklediğimi cevabı vermedin falan demişti. Daha önce süper geçti, bizim için çok olumlu diyen yerler almamıştı mesela, aramadılar bile hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bence adresleri varsa hepsine mail atabilirsin. Yoksa sadece IK ciya atmanda olumlu. Gorusmeden memnun oldugunu, sirkette calisma istegini belirtip, bana zaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim gibilerinden bir cumleyle baglayabilirsin. Cok mevkili bir is degilse basvurdugun, kendini agirdan satsan ne yazar piyasa adam kayniyor. Adamin dedigine de cok takilma, seni denemek icinde demis olabilir o lafi. Bu arada o kadar yoldan gelmissin, yol masraflarini odediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Olm ben şeyi anlamıyorum. İş görüşmesi sonrası niye izlenimlerinizi ya da işi ne kadar istediğiniz belirten bi mail atıyosunuz ki? Standartlaştırmayın şu işi, en nefret ettiğim şey valla ben iş aramaya başlayana kadar klasikleşmesin plx. Ne kadar naza çekiyo barzo işverenler kendilerini be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tesekkur maili yazilir, nezaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 E piyasada mezundan, iş arayandan bol ne var. Sağlam tecrübeye sahip değilsen kendini ağırdan satmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 giderken göremedim sizi teşekkürler falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 SeaGle said: Olm ben şeyi anlamıyorum. İş görüşmesi sonrası niye izlenimlerinizi ya da işi ne kadar istediğiniz belirten bi mail atıyosunuz ki? şöyle oluyor, adam diyor ki bu herif olmasa başkası olur. şu anda her ne kadar benim CV'im çoğu meslektaşıma göre iyi olsa da, beni almadığı için ellerini ayaklarına vurup ağlayacak hali yok. dolayısıyla benim bir şekilde ben burdayım bu işi istiyorumu sokmam lazım bunların gözlerine. mesele bu. yeni mezunun çilesi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Ee sen elin Personel denilen departmanini Insan Kaynaklari adi altinda goge cikarirsan olacagi bu. Oturup ABD de ne varsa kopyaliyorlar, yok efendim arastirma yapilmis Thank you letter yollayanlarin ise alinma sansi yuzde bilmem kac daha fazlaymis. Bizimkilerde okuyor ayni makaleyi sonuc belli. Ondan sonra sen gorusmeye gidiyorsun, sana bir olumsuz cevap atmaya bile useniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 En bombası da insan kaynaklarının sorduğu sorular haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 aquila said: tesekkur maili yazilir, nezaket. Son dönemde hortladı abi bu iş. Öncesinde her başvuru yapan kaba mıydı sdfsdgf. Bence nezaket amaçlı birşey değil özünde. Kılıfı o sadece. Bi nevi "ben burdayım hacı arada kaynamasın" mı desem, öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bence atma dönmezse zaten senin olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ya thank you letter'da hakkaten biraz bokunu çıkarmak olur bence şu an. yani o kadar yol gittim harbinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar