Quibble Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 [b][b]Selam Arkadaslar Ex/Alb u sattim ve Hib e gectim ancak etrafta tanidik 1 yuz olmayinca biraz sefo kaldim =) Sooraa dusundum ki bizim turkler cook yardim sever insanlardir bi sorsam mendillerimden 1 tane alirlar die dusundum .... Niyse ya kisaca yardima ihtiyac var Ille PL fln olmasi gerekmiyor Hib de bir Guide a ihtiyacim var =) cok isterse pl de atabilir tabi =)[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 leathas kerghan kanki ve ariakan niahah zeg çüm[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 aa benim ismimi unutmamis oski [signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 nie unutayım canım saçmalama =) athelon bile var sende hatta[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ohm,karıstırma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 sagolun arkadaslar soz veriom hepinizin basini agriticam =)[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar