maxrep Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Selam herkes. Eternity Vault a nasıl gidiyoruz? Bilen varmı ? questi Republic Fleet den gidiyoruz diyebiliyordum Ancak Belsavis de qust mi yapmamız gerekiyor?
RRa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Empire tarafı için... Imperial Fleet -> Mission Departures -> Interfleet Transport -> Ziost Shadow Shuttle -> Elevator to Ziost Shadow -> Ziost Shadow Mission Deck -> Sonrada dümdüz gidip üst kata çıkacan, çıkınca sağ yapıp dümdüz kaptır. En sonda, solda girişi var. Cumhuriyet tarafında da benzer bir yolsa bulursun hemen.
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Herhangi bir quest line takip etmemiz gerekiyor mu ?
RRa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Benim bildiğim hayır. Kapısında quest var onu alabilirsin. Ben açıkcası hiç bir quest serisini yapmadım, girdiğim grupta yapan vardı o sayedemi girdik ama onuda bilmiyorum.
Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bu instance i 8 man 5/5, 8 man hard mode 4/5 16 man standart 5/5 temizledim kesinlikle 16 man i tavsiye etmiyorum aptal bioware sirf 16 kisi var diye nedense her turlu mobun damage ini 100% arttirmis... normalde standart mode un tionese gear a tuned olmasi gerekiyor ama biz nerdeyse full rakata/columi raidle wipe yiyoruz.. 19k hpm var, normal mob 2 vurusta olduruyor :d
Öne çıkan mesajlar