Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout MMO=Bathesda

BonePART

Öne çıkan mesajlar

şerefsizler yine ne yapıp ne edip interplayin elindeki hakkı aldılar ya, ip'yi alırken mmo hakkı interplaye kalmıştı ama sonradan benim lan mmo da falan dediler. nefret ediyorum şu bethesdadan ya, beleş hariç hiçbir oyununa para vermem ama nasıl bir olaysa geçen yıl yayınladığı rage hariç tüm oyunlar hesabımda sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Burdan devam edelim.

http://forum.paticik.com/read.php?42,3595700,6084423#msg-6084423

Birde dün okuduğum kadarıyla 2013'te bitiyormuş bu hakkı. Şurda oturalım yapalım derken önlerinde 1.5 yıl süreç var. GW2 gibi, GW1'den tonla tecrübesi olan bir firma bile yıllarını yeni oyunu geliştirmekle harcıyorsa, morrowind'e pvp falan demiyorum sadece bir co-op dlc çıkarmaktan bir özürlü bathesda 1.5 yılda, bu tecrübesizliğiyle ne yapacak merak konusu. Richard Garriot'u getirse cacık olmaz gibi görünüyor.

Ha ankette oyumu Skyrim'e verdim o ayrı. Ama oturup bir multi dlc yazsalar oyun satışlarını x3 ile çarparlar o da ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

hakki olani aldi bethesda... fallout haklarini aldiklarinda sartli olarak mmo license'ini iade etmislerdi interplay'e, e interplay'in birak mmo'yu "hello world!" programlayacak kapasitesi olmadigi gercegini goze aldilar herhalde o sartlari koyarken, hiyar degiller.

aman yapmasinlar simdi mmo falan da, golge etmesinler

interplay'de ofislerindeki son kalan 486'yi antika falan diye garage sale'de satip kepengi vursun artik yazik... bu kadar maymun olmanin anlami yok
Sosyal ağlarda paylaş

hayır parasını verip ip'i alırsın ama ilk alırlarken anlaşmada mmo haklarının interplayde kalacağı (işte bilmemkaç yılına kadar yapamazlarsa o da bethesdaya geçer diye) belliydi. bunlar fallout iyi sükse yapınca cod bebeleri arasında, daha zamanı gelmeden mmo haklarını da verin onlar da bizim ulan diye dava açtılar. beni sinir eden bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...