BonePART Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 http://i.imgur.com/bVvEK.jpg O kadar kararsızım ki. Yane bi yandan fallout New Vegas ruh olarak ve atmosfer olarak fena değil di. Ama bi yandan da berabt skilli bi shootera cevirmişlerdi oynu. Discuss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bethesda yapmadı new vegası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bethesda yapmadı new vegası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Modern mmo lar pek tutmuyor ya, ben fallout larda çok baymıştım ( bethesda'nın falloutlarında ), biran önce bence tamriel haritasını single oyunlarla tamamen oynanıbilir kılsınlar sonra mmo yu yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Fallout:_New_Vegas hmmm fallout 3 mus bathesda o zaman sıcıs bosuna acmısız topiki berbat olcak demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 şerefsizler yine ne yapıp ne edip interplayin elindeki hakkı aldılar ya, ip'yi alırken mmo hakkı interplaye kalmıştı ama sonradan benim lan mmo da falan dediler. nefret ediyorum şu bethesdadan ya, beleş hariç hiçbir oyununa para vermem ama nasıl bir olaysa geçen yıl yayınladığı rage hariç tüm oyunlar hesabımda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Burdan devam edelim. http://forum.paticik.com/read.php?42,3595700,6084423#msg-6084423 Birde dün okuduğum kadarıyla 2013'te bitiyormuş bu hakkı. Şurda oturalım yapalım derken önlerinde 1.5 yıl süreç var. GW2 gibi, GW1'den tonla tecrübesi olan bir firma bile yıllarını yeni oyunu geliştirmekle harcıyorsa, morrowind'e pvp falan demiyorum sadece bir co-op dlc çıkarmaktan bir özürlü bathesda 1.5 yılda, bu tecrübesizliğiyle ne yapacak merak konusu. Richard Garriot'u getirse cacık olmaz gibi görünüyor. Ha ankette oyumu Skyrim'e verdim o ayrı. Ama oturup bir multi dlc yazsalar oyun satışlarını x3 ile çarparlar o da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 hakki olani aldi bethesda... fallout haklarini aldiklarinda sartli olarak mmo license'ini iade etmislerdi interplay'e, e interplay'in birak mmo'yu "hello world!" programlayacak kapasitesi olmadigi gercegini goze aldilar herhalde o sartlari koyarken, hiyar degiller. aman yapmasinlar simdi mmo falan da, golge etmesinler interplay'de ofislerindeki son kalan 486'yi antika falan diye garage sale'de satip kepengi vursun artik yazik... bu kadar maymun olmanin anlami yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ne hakkı abi ya fo3 gibi bi şeyi yapanın daha o fallouta el sürmemesi lazım, hoş interplayde ceset ama yine de eski zamanların hatrına nefretim yok, bethesda ise bir activision, bir ea varyantı. 2 milyon verip almışlar hakkı bu arada, AAA mmo için için 1 aylık kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Ben seyi merak ediyorum abi. Nasıl bi kafa daha doğrusu nasıl bi çaresizlik BlackIsleyi kapattırdı. Bizim bok yememiz aslında o zaman gidip abanıyoduk korsana. Şimdi bi stüdyıo olsa BlackIsle gibi çifter çifter alırım oyunnarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 parayi verip franchise haklarini sen alsaydin abi, boyle bu isler mahkeme devam ederse babayi alacaklarini interplay'de biliyor, 2 milyon dolar gibi komik paraya anlasip, "al bizim avukatlarin cep harcligini, homeless shelter'da corba icmekten kurtul" demisler interplay'e iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 hayır parasını verip ip'i alırsın ama ilk alırlarken anlaşmada mmo haklarının interplayde kalacağı (işte bilmemkaç yılına kadar yapamazlarsa o da bethesdaya geçer diye) belliydi. bunlar fallout iyi sükse yapınca cod bebeleri arasında, daha zamanı gelmeden mmo haklarını da verin onlar da bizim ulan diye dava açtılar. beni sinir eden bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 lan http://forum.paticik.com/read.php?42,3595700,6084562,page=7#msg-6084562 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar