Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 hani bana hani bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 evet biri radyo programı yapsın o zaman kaybedenler kulübü go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 lan oğlum okul-done askerlik-done parası iyi iş-done tip-var karaktersiz falan de değilim. niye enteresan insanlar bulur beni. niye arkadaşların cevresinde bana göre biri çıkmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Tip var mı acaba gerçekten? Emin miyiz sdfjksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 basiretin bağlanmış evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 gayliği dene bide abi. belki orda tutar şansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 sen kızlara yanaşmayı bilmiyosun bence kozalak. ya da ağır sapıksın şöhretin peşini bırakmıyor dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Tyrannus said: http://i.imgur.com/mlw8t.jpg ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 napae said: Tip var mı acaba gerçekten? Emin miyiz sdfjksdf arkadaşlar çok eminler bundan sdfjkjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Theridone said: sen kızlara yanaşmayı bilmiyosun bence kozalak. ya da ağır sapıksın şöhretin peşini bırakmıyor dfg evet hiç tanımadığım kızlara yaklaşmayı bilmiyorum sdfg. şanssızlığın da etkisi var bunda. bir de kızların p.ç tercihi baskın olunca bir de galiba basiretim bağlı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ben arkadaşla iddaya girdim. ucunda iskender var. ama sanırım iskenderi ancak düğünde takabilecez sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Tip var demekle olmuyor bu isler. Koy foto, yorumlasin bayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 neyse ben vazgectim simdi hediye fln, 15 subat oldumu goreve devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Deacon said: Tip var demekle olmuyor bu isler. Koy foto, yorumlasin bayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 buraya niye koyayım fotomu? kaç kız var zaten şurda sdfg. bak twitter sayfamı paylaşmıştım internet bölümünde. bak ordan görünüyo kara kuru bi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 twitter yok face yok koy işte albüme aaaa amma naz yaptın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kozalak said: buraya niye koyayım fotomu? kaç kız var zaten şurda sdfg. bak twitter sayfamı paylaşmıştım internet bölümünde. bak ordan görünüyo kara kuru bi çocuktwitter adresin nedir? edit: https://twitter.com/mrergene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yok, ben foto koyunca banlıyolar sdsfsdasda twitterda üye olmana gerek yok ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paticiğin forever alone gençleri gene tedirgin bir 14 şubatta daha ezik ezik dolaşıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 masumiyetimi kaybetmek istemiyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 reklamın iyisi kötüsü olmaz http://twitter.com/mrergene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Beygir said: Paticiğin forever alone gençleri gene tedirgin bir 14 şubatta daha ezik ezik dolaşıcaklar 1/10 made me post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Tweetlerini okudum da yalniz kalman isabet olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 gerçekten çok yakışıklısın kozalak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar