aramil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 algı uzun kas a kaydığı için görememişim sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 wastyrx said: üzgün kaslı üzgün kaşlı da olabilir. çiko kaşı emrah kaşı gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 belki de adam r yi unuttu. üzgün karslı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 jaffa said: bilsem ifşa etmezdim sdfs duygularima oynadin =) bu arada nick bence kuzgunkasli beyler. en mantiklisi bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namustimsalicavidan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bana niye böyle mesaj gönderen yok acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 henuz benimle tanismadin sanirim cavidan nihohohahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namustimsalicavidan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 hmm,neyin varki senin digerlerinden farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 karşı komşum hatunlar çaldı az önce kapımı. sarışın ve esmer kızlar... çay istediler, verdim gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tarkandakiahtapot said: karşı komşum hatunlar çaldı az önce kapımı. sarışın ve esmer kızlar... çay istediler, verdim gittiler. cay istedilerse gelin birlikte icek deseydin ya, sonra kisisele gelip agliyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 jaffa said: wastyrx said: üzgün kaslı üzgün kaşlı da olabilir. çiko kaşı emrah kaşı gibin. çok büyük olasılık olayı bu http://galeri4.uludagsozluk.com/104/%C3%BCzg%C3%BCn-kasl%C4%B1_149734.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 asdsadsad mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tarkandakiahtapot said: karşı komşum hatunlar çaldı az önce kapımı. sarışın ve esmer kızlar... çay istediler, verdim gittiler. cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kaçırmışım kız toplulugunu be pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 2 de resim atardın araya sora gelsin feysler emesenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bende ikisi de var raad ol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 alemde ismimiz duvarda resmimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Theridone said: tarkandakiahtapot said: karşı komşum hatunlar çaldı az önce kapımı. sarışın ve esmer kızlar... çay istediler, verdim gittiler. cay istedilerse gelin birlikte icek deseydin ya, sonra kisisele gelip agliyonuz.ne bileyim, olayın şokuyla aklıma gelmedi valla öyle bir şey. mutfağı su bastı benim, çamaşır makinesinden. onu gördü hatunlar falan, sonra hatunun tekinin abisi de aynı evde kalıyor. herif çaldı kapıyı tekrar, açtım; yardım edebileceğimiz bir şey varsa edelim aga falan dedi. ne kadar iyi niyetli komşularım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 erkek için de tavsiye verin patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 merak etmeyin patiler; şimdi yaklaşıyor ama emin olun bir gün uzaklaşacak sdfgdfgasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bella said: erkek için de tavsiye verin patiler. gel hele bi soluklan anlat bakalim olayi once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 neyi anlatayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ne tavsiyesi istiyosun onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hediye falan işte. erkeğe hediye almak zor ya, kıza kolay da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Erkeğe hediye alınması gerer yalnız söyliyim. ilk anda sevinir egosu okşanır falan, ama sonra karşılık vermesi gerektiği aklına gelir :D genelde erkeğin sevmediği şey kıza hediye bulmak olur. yeteneklilerimiz var bu konuda gerçi ama geneli böyle. ha, hödükse zaten karşılık gerektiğine aklı ermez bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 oyuncak severse uzaktan kumandali helikopter gibi bise al. kollu battaniye al, her sarildiginda seni hatirlasin klasik hedaye parfum, gomlek vs... buldumbuldum.com a gir bak orda degisik seyler oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar