tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ne bok yicez ulan... 2 aydır boştayım, yenisini yapamıyorum. hatta topic bile açmıştım yenisini yapabilme planlarım üzerine ama tık yok. stres yaptım iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://i.imgur.com/mlw8t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Cidden stres mi yaptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 14 subatin allah belasini versin sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 son 3 senem hep 14 şubatta birileriyle geçtiği için ve bu kez geçmeyeceğe benzediği için biraz stres yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Napae kiz degil mi? Ikiniz de stres yapmissiniz. Ortak noktaniz var, go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 O değil de ne hediye alicaz? Tiksiniyorum söyle hiçbir ise yaramayan boş hediye almaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 napae giderin varsa yol alırız her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ABİ ALLAH AŞKINA DAHA 10 GÜN OLDU HEDİYE ALALI LÜTFEN YA BOZMAYIN MORALİMİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ne hediye alicam diye stres yaptim ben sekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 hep kapitalistlerin oyunu bu ozel gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://i.imgur.com/dYEsW.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 karşı komşuma kahve içme teklifi mi yapsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 çok banelsiniz,kutlamamak daha cool bişi (fakirin avuntusu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 sevgililer gününde sevgili ile sevişmek varken ağlayarak mastürbasyon yapmanın çekici bir yanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 haha aglayarak mastürbasyon ne be ahahahAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ne kadar cahilsin http://www.uludagsozluk.com/e/2251469/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 napae said: Ne hediye alicam diye stres yaptim ben sekerim onemli olan hediye almak degil ki supriz yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Hediye icin aklina bisey gelmeyenlere yardimci olayim hemen =) Sihirli bardak Normal bardak (uzerine 6 adede kadar istediginiz resmi basiyoruz) Puzzle (A4=99 parca, A3=130 parca) Taş baskisi Takvim Masa takvimi Plaket (bu cok komik oluyo sevgiliye verince sdfg) Canvas tablo (zevkli biriyseniz sahane olur sevgilinin evinde) T-shirt baski var bi de ama liseliler yaptiriyo onu size onermem. buradan ozel mesaj, [email protected] http://www.facebook.com/PrestigePrivate Reklam kusagi sona erdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 abi ahahaha napıyosunuz siz rıdvan sdafasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Kendimize yaptirsak olmaz mi onlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ben ilk kez biriyle beraber olucam bu 14 şubat. nası bişi yapıcam hiç bilmiorm valla. düşünmeye başladım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mum yak, yatagi gullerle donat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Dartanian said: abi ahahaha napıyosunuz siz rıdvan sdafasdasf Kisiye ozel hediyelik isine girdim ya, burda pek gidecegini dusunmedim ama yazayim dedim. pazar alanina da bi ilan birakabilirim ahahha. kayserili miyim neyim anlamadim bende :D ayrica mokoko, Deacon'u dinle, adam anliyor bu isten. sakin disari cikarma zebil olursunuz. bi de mumu bol tut cimrilik etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Sihirli bardak ne oluyo, sihri ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar