Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bilgisayar, oyunlarda kilitlenme

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Benzer bir sorun yaşayan olursa diye buna bir durum güncellemesi çakayım dedim.

Son günlerde iyice azıtmıştı bu problem, özellikle diablo 3'te takılıp takılıp duruyordu.

Yapmadığım nane kalmadı. Bilgisayarı açtım, vantilatör koydum önüne, fanı 100% hızda çalıştırdım hiç biri kar etmedi.

Ben de bugün gittim sapphire hd 7850 aldım, taktım. Sorun morun kalmadı. Powercolor'da 100% fanda 65 derceleri görürken, şu anda 40% fanla 50 derecede ve çok sessiz çalışıyor.

Bir daha da powercolor falan almam arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de buna benzer problem oluştu. gtx 660 ti ile dota 2'ye girdiğim gibi 5-10 sn içinde bilgisayar reset atıyor kendine. driver silip tekrar yükledim işe yaramadı. googleda baktıgımda benim gibi birsürü insanda aynı problem oluşmuş ama çözeni bulamadım daha.
Sosyal ağlarda paylaş

selam

hazır kilitlenme başlığı varken bende bir soru sormak istiyorum.şöyle bir sorunum var,

oyun oynarken hiç bir sorunu olmayan pc boşta çalışınca youtube dan video izlerken 2-3 dk sonra ya da mutfaktan su almaya gitme süresinde aşırı zorlanmaya fanlar aşırı derecede çalışmaya başlıyor.mouse u haraket ettirince 5-10 sn içinde tekrardan eski haline dönüyor.bu arada da video izliyorsam 5-10 fps e düşüyor video.

virusten şüphelendim çünkü bir oyunun blackbox versiyonunu yüklerken başladığını düşünüyorum sorunun ama sonuç alamadım. driver güncellemesi kasayı hava tutarak temizlemeyi denedim sonuç yok.önerisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Benzer bir sorun yaşayan olursa diye buna bir durum güncellemesi çakayım dedim.

Son günlerde iyice azıtmıştı bu problem, özellikle diablo 3'te takılıp takılıp duruyordu.

Yapmadığım nane kalmadı. Bilgisayarı açtım, vantilatör koydum önüne, fanı 100% hızda çalıştırdım hiç biri kar etmedi.

Ben de bugün gittim sapphire hd 7850 aldım, taktım. Sorun morun kalmadı. Powercolor'da 100% fanda 65 derceleri görürken, şu anda 40% fanla 50 derecede ve çok sessiz çalışıyor.

Bir daha da powercolor falan almam arkadaş.
Sapphireden şaşmıcan zaten. Ne kadara aldın bende almayı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...