Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 This. http://www.youtube.com/watch?v=Hdpf-MQM9vY&list=UUbB3YVdSd90QOtAGtlXNFBQ&index=1&feature=plcp Sabah haber sitesinde gördüm. Hoşuma gitti. Adamlar lego gibi yapıyor binayı. Pekte öyle çinmiş kalitesizmiş peh denilcek bir durumuda yok. İnşaat mühendislerinden yorum bekliyoruz. /summon dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 adamlar karınca gibi abi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 helal adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 evet videoyu izledim. çelik konstrüksyon yapmışlar. 2 haftada inşaa edilmedi orası onun ön hazırlık aşaması var sonuçta fabrikada o malzemelerin imalatı montajı vs. çok öyle aman aman birşey değil. Türkiyede de aynı hızda yapılır çelik imalatı. orada daha enteresan olan aslında tesisat sistemi gerçekten çok başarılı bir havalandırma sistemi yapmışlar. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 prefabrik teknolojisi bu kadar gelişmiş mi yav, saygılar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 o tepesindeki vinç orda mı kalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Çin boş oturma alanları (metropol standartlarında) dolu o kadar nüfusa rağmen. adamlar binaları yapıp yapıp bırakıyor artık ustalaşmışlar bu konuda sdf. neden yapıyorlar onu da bilmiyorum ekonomik bir sebebi var ama nasıl yardım ediyor Çin ekonomisine pek göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 dayalı döşeli yapmamışlardır değil mi yatak falan var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 valla gayet içini de yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar