SmithWesson Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Siroz. Bir de herşey ölümü kabullenmeyle başlıyor. Hepimiz öleceğiz o yüzden rahat olun geniş takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Arkadaşlarım hiç bi tedavi tek başına super effective değil ya. Misal depresyonu ele alalım. Hafif bir depresyonu sadece terapiyle atlatmanız mümkün. Ama ağır depresyon geçiren insanlara sadece terapi veya sadece ilaç tedavisi genelde çok etkili değil. İlaçları aldığın zaman sorunu çözmüş olmuyorsun. İlaçlar depresyonun belirtilerini yok ederken nedenini ortadan kaldırmıyor. Dolayısıyla ilacı kestiğin an tekrar depresyon belirtilerini göstermeleri an meselesi. Nedenini de ortadan kaldırmak için eş zamanlı olarak terapi şart. Tşk, by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Sanki bilmiyodunuz hehehe. İyi ki psikolog olmaktan vazgeçmişim lan oh. Çekemezdim abuk subuk insanları dsdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 naz hiç muteber değilsin. senin tavsiyene uydum, kız aradığında aramadım, sallamadım, o da iletişimi kesti. bu hafta yardırdım, dün çıtırdattım. bi daha seni dinlemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Gerizekalısın gerçekten. Kızı cezalandırmak istedin ben de cezalandırman için iletişimi kesmeni söyledim. Ama unuttum tabi kız onu ceza diil ödül olarak görmüştür muhtemelen kehkeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 katıksız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 He Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ekmeksiz götürür müsün beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ÖF SUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Homeopati ile ilgilenirsen bir arastir yardimci olmaya calisayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 akşam geliyom naz, canım sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ya küfür etmeye mecbur bırakma beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 9da evin önündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bildigim en doğru psikolojik tanı "olur öyle" psikolog patiler kızmasın ama doğru, napalım.. oluyor bazen "öyle".. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ben bu akşam dışardayım bi kere. Defol git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Pewpew said: Homeopati ile ilgilenirsen bir arastir yardimci olmaya calisayim. sunu alintilayim topikte almis gitmis gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 poyrazda savrul inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 İnsanın kendini dinlemesine fırsat bırakan uzun zaman boşluklarıyla yaşamak , her türlü problemin vurgusunu şahsın nezdinde arttırır. Çözüm mü ? Sorumluluk almak.. Yaşamımız , hayatın bir anında donmuş ve geleceğe yönelik hedefsiz ilerliyorsa baktığımız aynada sadece geçmişi görürüz ; geçmişin sorunlarında boğuluruz. Halbuki gelecek için sorumluluk almaya başlasak bu aldığımız sorumluluklarında uzantısı yeni problemler ve çözümler,mutluluklar ve üzüntüler hayatımıza girmeye başlıyacaktır. Ayrıca temel ihtiyaçlara dair bir sıkıntı çekilmemesi , mesela yaşama güdüsünün tatmini için çalışmak zorunda kalınmaması mevcut problemlerin de vurgusunu arttırıcaktır ta ki daha büyük bir problemle karşılaşılana kadar.Zihinsel ve bedensel emek gerektiren sorumluluklar ve bunun uzantısı yorgunluk daha temel ihtiyaç sorunları ortaya çıkartıcağı için (dinlenmek,uyumak..vs) buda eski sorunların önem sıralamasını değiştiricektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar