Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft European Closed Beta Test Starts! - 30/09/2004, 23:56

OmeN

Öne çıkan mesajlar

adamlar güzelce fansitelarını hazırlamış, her türlü olanaklarını seferber etmiş hatta E3 yada ona benzer fuarlara gidip wow yapımcılarıyla tanışmış (bunlar isveçliler) tipde adamlar. Biz şurda varolan sitemizi düzeltmedik bile, 2 güncel bilgi koyup onu bile kakalayabilirdik fansite niyetine. 1 tane mail gönderip blizzard a güvendik, bunlar bilir işini dedik ama 10 larca mail atan adamlara 2-3 account düşünce blizzard ın neye bakarak seçim yaptığını anlamaya çalıştık. Neyse gene dürüstlük doğruluk bizde kalsın elbet bizede şans güler birgün :)
Sosyal ağlarda paylaş

resmi bir bilgi değil ki o adamın kendi tahminleri.

gerçi iyi yazmış adam, vivendi falan baya ilginç.hl2 kasımda çıkacak diyorlardı burada, zor çıkar sanki bu bilgilerin üstüne?
blizzard da vivendi yi bile batırmış be yuh.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
Sosyal ağlarda paylaş

valla vivendi batmayı haketti bence bizi bu kadar bekleterek... şaka bir yana blizzard ve wow u kullanacak 250 milyon dolar içerden çıkmak için çıkabilir mi? bence biraz şansla çıkabilir ama sadece wowdan çıkması zor yani şimdiye kadar yapılan en buyuk mmorpg olsa dahi kimseyi 250 milyon dolarlık borcun içinden çıkaramaz gibi geliyor bana wow 5 milyon oyundan fazla satılması gerekir ki zor gibi ama 100 150 milyon dolar kurtarır gibi oyun satışından... ha bunun reklamı cartı curtu da var bence biraz şansla ve iyi pazarlama yöntemleriyle o borçtan kurtulabilir... bu bize nasıl etki eder onu bilemeyiz tabi... ben şahsen bir stress test tarzı bişi daha bekliyoru gene 8-10 dolar uyelik isteyen bi yerden bu fileplanet mi olur tekrar neresi olur tartışılır ama bence son kez boyle bişi yapacaklar ve bu open betanın yerine geçicek benim düşüncem sayıyı ve kazancı maksimumda tutmak için de north america ile sınırlamayacaklar bunu tamamen worldwide bir olay olacak ve bu sefer kesinlikle 100000 kişi katılması sağlanacak boylece ordan bile iyi bir para kırılabilri reklamlarla birlikte... tabi bu benim düşüncem fakat adamlar kazanç ağırlıklı düşünüyorlarsa mutlaka yapacaklardır böyle birşey...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

ha omen diyorsun fan site kurdular falam gittiler tanıştılar tamam... ama günümüz şartlarında hadi fansite ı anladık Türkiyeden vize alıp bir blzizardın yöneticisiyle görüşmeye gitmek zor birşeydir vize almak bu kadar zorken ayrıca ben inanıyorum ki fansite bile kursak bize onlara tanıdıkları imtiyazları tanımazlardı... 5-10 başvuru yapanlara gelince kusura bakmayın ama onlar zaten .... (Bu alana istenen kelimeyi koyun)
sonuç olarak eu closed beta da patlarız arkadaşlar bizi alsalar da en son phase de alırlar onu da alsınlar bi taraflarına o zamana kadar us de oyun çıkmış olur... yani en kötü ihtimal deneme amaçlı ya tekrar bir stress yapılrı oraya girecez bir miktar para verip ya da us open yapılırsa bir ay içinde ona gireriz artık...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...