OmeN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 EU forumlarında konuşan 2 türk amelenin devamı löl, sakın kızmayın sinirden bunnar hep sinirdenn . . . http://en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=134&p=7[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 aHaahhaa.. yakındır, aynı şeyi eq2 forumlarında yazacam. :P[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 haha super muhabbet ya :) tabi elemanlar anlamıyor kimse... yani orda Türkçe konuşmak biraz ayıp bence...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 harbi çıldırcam bu nasıl baldır böle bizde neden yok bu bal -,-[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 valla ben de anlamadım bu işi neden Türkiye'den boyle 5-10 kişiye verdiler sadece çok saçma bi iş yaptılar yani... şimdi ırkçılık dicem yok diceksiniz :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 zaten toplasan 1000 kişi var yok normaldir o kadarcık türk olması. kafayı takmayın artık ben salladım gitti baska oyunlara bakıyorum artık :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ya bak 1000 kişi varsa en az 50 60 Türk olmalı bence 1000 kişide 5-10 kişi çok az eğer bu "Avrupa" betasıysa...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 adamlar Stress beta yaptılar yüz bin kişi dediler 40 bini anca topladılar, orda bile toplasan 100 ü geçmemiştir türkler. Yani kısaca wow eu betaya başvuran türk sayısı zaten kaçtırki çok kişi bekliyoruz. . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ya kaçtır değildir onemli değil başvuranların yuzde 95 i giremedi o zaman yani... yuzdesi onemli gidip isveçlileri danimarkalıları dolduruyor adam betanın ilk günü ama Türk desen 3-5 tane...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 adamlar güzelce fansitelarını hazırlamış, her türlü olanaklarını seferber etmiş hatta E3 yada ona benzer fuarlara gidip wow yapımcılarıyla tanışmış (bunlar isveçliler) tipde adamlar. Biz şurda varolan sitemizi düzeltmedik bile, 2 güncel bilgi koyup onu bile kakalayabilirdik fansite niyetine. 1 tane mail gönderip blizzard a güvendik, bunlar bilir işini dedik ama 10 larca mail atan adamlara 2-3 account düşünce blizzard ın neye bakarak seçim yaptığını anlamaya çalıştık. Neyse gene dürüstlük doğruluk bizde kalsın elbet bizede şans güler birgün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss332 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Slm ben beta forumlarında konuşan iki amele Türk ten biriyim. Kaç kişiye mail geldi burdan?pvp server ında mı başlıcaksınız ? Eger öyleyse benim nick Abyss buluşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thullan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ahanda ben de diğer ameleyim nickim Aeetes olacak..walla arkadaşlar metin olun size de çıkar yakında..acc açanlar foruma yazsınlar lütfen... büyük party yarın başlıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 US open beta begins 10/25 US gold date 11/7 US release date 11/22 Korean gold date 11/22 Korean release date 12/15 European gold date 12/15 European release date 1/5 kaynak: WoW Official Forum [Bu mesaj Befounder tarafından 07 Ekim 2004 07:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 kodun kitlenip artik seri sekilde CDlere basildigi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 resmi bir bilgi değil ki o adamın kendi tahminleri. gerçi iyi yazmış adam, vivendi falan baya ilginç.hl2 kasımda çıkacak diyorlardı burada, zor çıkar sanki bu bilgilerin üstüne? blizzard da vivendi yi bile batırmış be yuh.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 vivendi toplamda 250milyon dolar iceri girmis. Dediginin aksine blizzardi ve wow u toparlanmak icin kullanicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 valla vivendi batmayı haketti bence bizi bu kadar bekleterek... şaka bir yana blizzard ve wow u kullanacak 250 milyon dolar içerden çıkmak için çıkabilir mi? bence biraz şansla çıkabilir ama sadece wowdan çıkması zor yani şimdiye kadar yapılan en buyuk mmorpg olsa dahi kimseyi 250 milyon dolarlık borcun içinden çıkaramaz gibi geliyor bana wow 5 milyon oyundan fazla satılması gerekir ki zor gibi ama 100 150 milyon dolar kurtarır gibi oyun satışından... ha bunun reklamı cartı curtu da var bence biraz şansla ve iyi pazarlama yöntemleriyle o borçtan kurtulabilir... bu bize nasıl etki eder onu bilemeyiz tabi... ben şahsen bir stress test tarzı bişi daha bekliyoru gene 8-10 dolar uyelik isteyen bi yerden bu fileplanet mi olur tekrar neresi olur tartışılır ama bence son kez boyle bişi yapacaklar ve bu open betanın yerine geçicek benim düşüncem sayıyı ve kazancı maksimumda tutmak için de north america ile sınırlamayacaklar bunu tamamen worldwide bir olay olacak ve bu sefer kesinlikle 100000 kişi katılması sağlanacak boylece ordan bile iyi bir para kırılabilri reklamlarla birlikte... tabi bu benim düşüncem fakat adamlar kazanç ağırlıklı düşünüyorlarsa mutlaka yapacaklardır böyle birşey...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ha omen diyorsun fan site kurdular falam gittiler tanıştılar tamam... ama günümüz şartlarında hadi fansite ı anladık Türkiyeden vize alıp bir blzizardın yöneticisiyle görüşmeye gitmek zor birşeydir vize almak bu kadar zorken ayrıca ben inanıyorum ki fansite bile kursak bize onlara tanıdıkları imtiyazları tanımazlardı... 5-10 başvuru yapanlara gelince kusura bakmayın ama onlar zaten .... (Bu alana istenen kelimeyi koyun) sonuç olarak eu closed beta da patlarız arkadaşlar bizi alsalar da en son phase de alırlar onu da alsınlar bi taraflarına o zamana kadar us de oyun çıkmış olur... yani en kötü ihtimal deneme amaçlı ya tekrar bir stress yapılrı oraya girecez bir miktar para verip ya da us open yapılırsa bir ay içinde ona gireriz artık...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 satar satar...Biz bile alıyorsak orjınalını dusun artık kımler almaz..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yaa bana neden ciktiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 slm kizlar.. :-) ben closed beta testerim.. secilen diger arkadaslari da tebrik ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ahah bak o kadar laf ettik TR den kimseyi almıyolar die bi bize çıkmadı kalanlarda var euhe. şaka bi yana heralde 10 u buldu bu forumlarda eu account sahipleri...[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bize neden cıkmadı bu key!!!!!!!!!!!!1[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Wow forumlarını okumaktan öh geldi oyun istiyoz oyun püf[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 konuyla ilgisiz ne kadar adam varsa ona çıkıyo account :) boşa beklemeyin bu kadar ilgeliniyoruz, nassı olsa oyunu alıcaz die bize beta account neyin vermiyo blizzard, onlar herşeyi duyar bilir burayı okumuyolarmı sanıyosunuz löl . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar