Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft European Closed Beta Test Starts! - 30/09/2004, 23:56

OmeN

Öne çıkan mesajlar

Delyyyy sende başlığı sapıtma lütfen, abi ne işi var burda dandik hiçbir oynanabilirliği olmıyan bir serverdan alınmış 2 ss nin !!! Bu konuyu tartışan ve bikaç forum okuyup göz gezdiren herkes wow hakkında fikir sahibidir zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben wow dl edıyordum ama us beta sını orj yani arkadasla ortaklasa oynıcaktık su pijaje varya abi ınanın cekılmez blizzard downloader torrent tabancı bayar abi dusunun 2 gunde makına full acık 500mb dl edebıldım sınırden bıraktım duruyo canım cekerse yenıden dl baslarım ama inanın blizz sove sove bır hal oldum sunu ftp den vermezlerkı 2 gunde bıtırımde oynıyım bayar abi ben beklıcem eu yu olmadı open da oynarım bu ne ya o dert bu dert budamı dert -,- soksunlar bir yerlerıne oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

birşey sorucaktım, bu eubeta yı sadece betaya kabul edilenler mi indirebiliyor yoksa torrent olduğu için ortalıkta dolaşıyor mu.. çünkü şu an emin olmamakla birlikte eubetayı indiriyorum, sabaha biter sanırım; seçilip de indirmede sorun yaşayanlara yardımcı olabilirim ayrıca..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

walla sanırım sadece eu betaya secılenler dl edebılıyhor cunku sana gelen mailde lınk war dl edebılmen ıcın we bu blizzardın ozel downloaderı ama torrentde dagıtılmıssa olabılır ne yazıyor dosya ısmı olarak bu arada ben downloader ıle dl edıyhorum torrent client ıle ama baydı abi vazgectım saatte 14 mb dl edıyor bu ıllet sey resmen sınırden agladım sen kacla dl edıyorsun ben en ıyı 4 kb gordumkı sabit durmuyor bu torrent ıllet bıse bana stress beta lazım bılen warmı nerden bulabılırım artık tek cozum yolu bu stress dl edıcem sonra sıra ıle patchlerı baska yolu kalmadı fileplanette wardı stress ama kapatmıslar bılen varsa solesın hemen dl etmeye baslıyım[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

eheee benim dl bitmek üzere %95 lerde bu sahah 5 e dogru oyundayım lind baba bak basta ole oluyo ama varya sonra cosuyo sakın kesme ballantını bend diiiim sana bak 1 ünde 1.5 g cektim nerdeyse hade bak kendine ii dl bitince ara beni msj felan at yada yollim acoontu sanada oynarık ortak
ÖNEMLİ NOT: Arkadaşlar tekrar etmemde yarar var .BEN EU BETAYA SEÇİLMEDİM!!! US BETAYA SEÇİLTİM. MAİLİM 23 EYLÜLDE GELDİ UMMADIĞIMDAN 1-2 EKİM FARKEDEBİLDİM. MUHTEMELEN NVİDİA DAN ÇIKTI.

kalın salıcakla ben wow a dalim biraz :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi nasıl oldu anlamadım benkı %20 idi bıraktım resmen kustum bende firewall war bıde sanırım torrentde o yuzden hız dusuyor acaba fırewall acsammı bu seferde makına gume gıtmese ne kıl durum ya delırcem bana bak sende writer warmı ya dosyaları bolde bana cek yolla parası neyse werırım abi kudurcam[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

ben de blizzard downloader denen bir zımbırtıyla indiriyorum, ancak bu client bittorrent e benziyor çünkü download yaparken aynı zamanda upload da yapıyor.. ama bittorrent olduğundan da şüpheliyim çünkü en son(geçen dönem) bittorrent kullanmak okulda yasaktı...

senin kullandığın downloader böyle süslü, caf caf lı bişey mi?
edit: bi de bu zımbırtıyla 100-120kb/s le indiriyor
[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...

[Bu mesaj odchu tarafından 05 Ekim 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahahha oha 120kb ama normal olsun artık ünide ya o kadar jan janlı deıl sadece sag allta blizzard yazıyor o kadar torrent cok benzıor abi klasık duz client yok yuzde bar filan oo sen hemen bıtırırsın bu arada nerden buldun onu solermısın bende denıyım belkı daha hızlı dl ederız pls link :D[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delyyyy, 05 Ekim 2004 01:43 tarihinde demiş ki:
simdi netlimiter adlı programı download.com dan bul çek . upload hızını oradan 1 yap download hızlanır zaten kolay bir program ordan o torrentin exe sini bulursun halledersin yanındaki upload hızın 1 yaparsın kutuyu tiklersin

ehee kardeş iyi fikir de sen Blizzardın Bunu düşünmediğini düşünmüyorsun değilmi :) kullanmazmıyız adamlar öle bişe yapmışki 3 tane limiter prog. koydum yemio sömürüyor uploadı... adamların yaptığı torrente "id" var her çekene veriolar ne UPLOAD EDERSEN ONU DOWLOAD EDİYORSUN. Bendede başlarda yavaştı ama ul ede ede coştu 3-4 k idi ort hız şimdi 18 k fln ama yaptığım ul 2 gb yakın .... dl de 2.2 g şu an zaten

[Bu mesaj PiJAJE tarafından 05 Ekim 2004 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 04 Ekim 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
iyi hadi hayırlısı bakalım, bende dün stress beta nın üstüne 900mb a yakın 2 patch i kurup beklemeye geçtim, ama ortada ne gelen var ne giden :(

omen stress beta nerde bulurum acep bende ole bırsey yapıcam bari open da amel kalmayalım sımdıden hazırlıyım
bu arada odchu bosver benım 128/32 ıle anca kazaa da mp3 dl ederım daha para verseler torrent kullanmam[signature][hline] °_°

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 05 Ekim 2004 02:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat 30 dk kaldı .... geçmez bu zaman ben 0.10.0 ı yüklüyorum zaten blizzard dl sayfasında sadece o wardı benim gördüğüm bide mac için felan bide beta 4 to 5 pach wardı . muhtemelen us servera bağlanınca 0.11.0 pach çekcez bide kim bilir kaç mb neyse balansak o sorundeil bekleriz ip sorun çıkarmaz umarım.... bakamnapcaz tek başımıza oralarda adamlar ne zamandır kasıyo bense daha wow hakkında yeniyim napcam netcem bilmiyom ama tecrüba var biraz mmorg için... bide lind demisin yaz gönder dio oyunu bende writer yok ya bu ay alacam diodum oda buna yetişmez kusura bakma kardeş olsa yollardım biliyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 05 Ekim 2004 02:37 tarihinde demiş ki:
ahahh abi sorun deil canın saolsun bıze verdın downloaderı ama yok inmiyor ne yapalım artık baska bahara(şöle şubat ayı filan olmadı open beta tabi oda olursa :D )

bence devam et dl abi ... max 5 gün sürer .... 4 yıl beklemişin 4 günmü bekleyemicen.... Bu fırsat geçmez daha ....[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

gelmemiş mail, us beta neyse de eu da çıkmamasına sinirlendim.
üzülmedim zira boku çıktı kaç senedir, alıştı bünyem.
blizzard a süre tanıorum 2-3 gün içinde maili yolladı yolladı, yollamadı daha da kızıcam , oyunu almayabilirim bile eheh.[signature][hline]uneven.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...