fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 yok[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bana da gelmemiş. normalde olsa üzülmezdim ama 2 hafta tatilime denk geldiği için üzülmedim değil. hala devam ediyor mu mail yollamaya?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 pazartesi günü ilk büyük key dalgasını gönderdiler bizi gene göremediler.Büyük bir ihtimal bu hafta içinde 1 yada 2 defa daha key gönderimi yaparlar şansımızı o zaman denicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 oooff off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 çıkarsa bende oynamayı bırakıp satacağım ebaydan :p[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 şimdi bunu ebayden nası satacam yanında everquesti de hediye verecem.. *!tüyer* heHeh ya sabır[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 405$ iyi para.Yazın oynucam diye başvurmadım bile ama keşke başvursaydım.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 aslında meraktan gebersem de çıkarsa satmak da iyi fikir ya 400 dolar ne demek oyun bedava gelir ustune de 350 dolar kalır yani yuh... ona o parayı verenin de aklını...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 öcelikle bikaç gündür nedense paticik e giremiyordum ama nassılsa geri geldik, bunun bi hayrı dokunur inşallah :) LeadeR arkadaşımızıda tebrik ediyorum bi yandanda gıptayla bakıyorum ve bu blizzard ın neye göre, nassıl bir seçim yaptığını anlamaya çalışarak kafayı yiyorum, LeadeR hojam sen bu wow başvuru formunu doldururken hiç şu sitede yazı yazıyorum yada şu sitenin kurucularındanım falan gibi bi bilgi verdin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Random seçiyorlar heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 random seçicek olsalar başvurular bittikten sonra 2 ay beklemezlerdi kanaatindeyim, hayır bide randomsa 2 ay neyi beklediniz die sormaz mı bu halk!!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 yok hiç bi sallama bilgi vermedim. mail bugun gelmiş de işin garibi ben account name i hatırlayamadım :) Mail attım blizzard'a. Yarına kaldık artık hehe[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin| inactive Ivan Valiant UO player| inactive Louis the superb CS player| active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hangi account name zaten kendin yaratmıyor musun mail geldiğinde[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 account name die bişi yok ki, mailde verdikleri key le birlikte account yaratmak için gerekli url ye girip (büyük ihtimal budur http://www.worldofwarcraft.com/account-welcome.aspx) kaydını yaptırıcaksın orda kendin seçiceksin username-passwordünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hayır Beta için form doldurdugun zamankini soruyo. Mailda sadece key yolluyo onu aktiv edip clienti dl ediosun.[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin| inactive Ivan Valiant UO player| inactive Louis the superb CS player| active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 lol ben bunu niye farketmedim :) haha şimdi dl ye başlıorum. bende accı hatırlamıorum diye üzülmüştüm. neyse saolun[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin| inactive Ivan Valiant UO player| inactive Louis the superb CS player| active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 iyi hadi hayırlısı bakalım, bende dün stress beta nın üstüne 900mb a yakın 2 patch i kurup beklemeye geçtim, ama ortada ne gelen var ne giden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 haha daha çok bekleriz biz omen bu phase de geçti bence artık zaten umudum flm da kalmadı hala mail bakıyorum saat başı ama o da gereksiz adamlar bigun içinde sabah yollarlarsa gelir yoksa gelmez heralde o gün içinde bi daha...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen [Bu mesaj fortinbras tarafından 04 Ekim 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 oyunu görmek istiyorsanız girin bir unofficial servera ama grdikten sonra hatalarla ugrasmaktan oynayamıyorsunuz o ayrı sadece görmek için girin yoksa pek bir beklentini olmasın betaya seçilmez isek 2 ay bekleyip opena giricez şimdiden parchleri falan yapın direk dalarız open geldimi başka yapıcak birşey kalmadı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Zaten şu an betada oynıyanlar hiçbirşeyden memnun diil, serverlar sürekli down oluyormuş, insan azlığından belli bir lvl sonunda party kurma olanağı olmadığı için ne elitt quest nede başka bi atraksiyon meydana getirememekten yakınıyorlar hatta bi adam yazmıştı orc warrior oldum şehirde kimse yok ne npc nede başka bişi falan die. yani kısacası blizzard bütün yaz yattı yattı bu işi gene verdiği sözün arkasında durmak için acele ile hiçbirşey tam oturmadan gerçekleştirmeye çalışıyor. Aslında şu an dağıtılan key sayısı 500 ü geçmez heralde, ama buna rağmen bi ton aksaklık ve bocalama gene blizzard amcada mevcut, Avrupa malesef gene üvey evlat olarak kaldı gözlerinde !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ya onun içinde oyunu indiremem valla dandik serverda oynamak için 2.5 gb indiremem... şimdi bi arkadaş indircek bana belki 512 adsl varmış 24 saatte iner heralde...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Omen, bütün oyunlarda makyaj sona bırakılır. EQ'da aynı şekilde, hiçbir vendor daha doğru dürüst bitmedi. Bunları düzeltmek an meselesi olduğu için daha ciddi problemler ile ilgileniyorlar. Çökme konusunda bişey diyemiyorum tabii.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 256 adsl ile 24 saatte indirmiştim cok iyi baglantısı olan insanlar sunuculuk yapıyor dosyalar tam hızıyla çekiyorsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Qui hangi makyajdan bahsediyosun hojam :) 500 kişiye beta key yollayıp serverlarda incin top oynatmalarını mı ?, serverdaki çökmeler mi ? yoksa doğru düzgün iki bilgi vermeyip milleti gıcık eden ciddiyetsizliklerini mi !!? Sen bunnarı koftiden olaylar sayıp bana makyaj neyin diyorsan sende de blizzarddan gelen bikaç key olma şüphesindeyim :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ya madem millet yakınıyor serverlar boş diye alsınlar bizi kardeşim çağırdılar da biz mi gitmedik...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen [Bu mesaj fortinbras tarafından 05 Ekim 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar