Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft European Closed Beta Test Starts! - 30/09/2004, 23:56

OmeN

Öne çıkan mesajlar

öcelikle bikaç gündür nedense paticik e giremiyordum ama nassılsa geri geldik, bunun bi hayrı dokunur inşallah :)

LeadeR arkadaşımızıda tebrik ediyorum bi yandanda gıptayla bakıyorum ve bu blizzard ın neye göre, nassıl bir seçim yaptığını anlamaya çalışarak kafayı yiyorum, LeadeR hojam sen bu wow başvuru formunu doldururken hiç şu sitede yazı yazıyorum yada şu sitenin kurucularındanım falan gibi bi bilgi verdin mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

yok hiç bi sallama bilgi vermedim.
mail bugun gelmiş de işin garibi ben account name i hatırlayamadım :) Mail attım blizzard'a. Yarına kaldık artık hehe[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin| inactive
Ivan Valiant UO player| inactive
Louis the superb CS player| active
Sosyal ağlarda paylaş

lol ben bunu niye farketmedim :)
haha şimdi dl ye başlıorum.
bende accı hatırlamıorum diye üzülmüştüm.
neyse saolun[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin| inactive
Ivan Valiant UO player| inactive
Louis the superb CS player| active
Sosyal ağlarda paylaş

haha daha çok bekleriz biz omen bu phase de geçti bence artık zaten umudum flm da kalmadı hala mail bakıyorum saat başı ama o da gereksiz adamlar bigun içinde sabah yollarlarsa gelir yoksa gelmez heralde o gün içinde bi daha...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Shindor from Prydwen

[Bu mesaj fortinbras tarafından 04 Ekim 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu görmek istiyorsanız girin bir unofficial servera ama grdikten sonra hatalarla ugrasmaktan oynayamıyorsunuz o ayrı sadece görmek için girin yoksa pek bir beklentini olmasın betaya seçilmez isek 2 ay bekleyip opena giricez şimdiden parchleri falan yapın direk dalarız open geldimi başka yapıcak birşey kalmadı[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten şu an betada oynıyanlar hiçbirşeyden memnun diil, serverlar sürekli down oluyormuş, insan azlığından belli bir lvl sonunda party kurma olanağı olmadığı için ne elitt quest nede başka bi atraksiyon meydana getirememekten yakınıyorlar hatta bi adam yazmıştı orc warrior oldum şehirde kimse yok ne npc nede başka bişi falan die. yani kısacası blizzard bütün yaz yattı yattı bu işi gene verdiği sözün arkasında durmak için acele ile hiçbirşey tam oturmadan gerçekleştirmeye çalışıyor. Aslında şu an dağıtılan key sayısı 500 ü geçmez heralde, ama buna rağmen bi ton aksaklık ve bocalama gene blizzard amcada mevcut, Avrupa malesef gene üvey evlat olarak kaldı gözlerinde !!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Omen, bütün oyunlarda makyaj sona bırakılır. EQ'da aynı şekilde, hiçbir vendor daha doğru dürüst bitmedi. Bunları düzeltmek an meselesi olduğu için daha ciddi problemler ile ilgileniyorlar. Çökme konusunda bişey diyemiyorum tabii.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Qui hangi makyajdan bahsediyosun hojam :) 500 kişiye beta key yollayıp serverlarda incin top oynatmalarını mı ?, serverdaki çökmeler mi ? yoksa doğru düzgün iki bilgi vermeyip milleti gıcık eden ciddiyetsizliklerini mi !!?

Sen bunnarı koftiden olaylar sayıp bana makyaj neyin diyorsan sende de blizzarddan gelen bikaç key olma şüphesindeyim :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
http://www.gametogame.net
Sosyal ağlarda paylaş

ya madem millet yakınıyor serverlar boş diye alsınlar bizi kardeşim çağırdılar da biz mi gitmedik...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Shindor from Prydwen

[Bu mesaj fortinbras tarafından 05 Ekim 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...