Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 aslında eternal ve diğer modlar rahat alabılırlerdı dıye dusunuyorum wow forumlarda zaten bellı yolladıklarının alayı fan site elemanları hemde cogu nerdeyse ozellıkle isveçlilerin hepsi birde keylerın nerdeyse yarısından fazlası isveçlilere gitmıs tamam haklıler ordakı elemanlar pro ama alman fazla yok ona sasırdım almanya1 isveç 2dir avrupada alal alala[signature][hline] °_° [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 02 Ekim 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Tahminimce black kendini oyunun güzelliğine kaptırdı ve transa geçti pcsinin başında ben zaten beklemiyorum key mey geç kalmıştım betaya başvurmak için inşallah hepinize çıkar ne diyelim dipnot: yazılarımı editlemekten bıktım değiştiricem artık şu emektar klavyeyi (6 senelik birşey) tuşlara basıyorum ama algılamıyor artık yani[signature][hline] [Bu mesaj Delyyyy tarafından 02 Ekim 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 blackrose abi movie yap lütfen sole butun classlarla ılgılı quest muest fılan :P hoş izledım ben butun uzun trajlı movielerı ama olsun buıde sen yap dl ederım her turlu :D[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 isveç kim abi 5-10 tane isveçli fansite sahibi forumda msj attı die yarısını isveçli yaptın sende :) bi girip alman forumuna bakmanı tavsiye ederim ilk parti europe accountlarının dağıtımının yarısına yakını alman fansiteçılara ve büyük clanlarına gitmiş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ya bu buyuk guildler nasıl oluyor bızde kursaydık keske bıde sıte acardık gostermerlık al sana buyuk guild 30 uyemız war fılan ıllakı bızede 10 tane key yollarlardıo :P[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bu sabah gördüm mail geldiğini kendim kullanmayacam, oynadım ben stress testte yeteri kadar, göreceğimi de gördüm aslında, oyunun çıkışına saklıyorum hevesimi bir arkadaşa sözüm vardı ona vermeyi düşünüyorum accountu, kullanmadım yani henüz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ;([signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 of be of patladı galiba beta test msn i acıorum baktım 1 yeni mail var allah dierek heyecanlanıorum sora bakıorum aptal aptal sitelerden gelio bende kufur edip kapıorum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 black mail senin mailbox una kacta gelmis.sana bi zahmet bakarmisin.gece de mail yolluorlar mi die merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bare ss gönderin de hevesimizi kursağımıza tıkamayın..[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... [Bu mesaj darth_devhochi tarafından 3 Haziran 1991 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] MetallordS Guildmaster (pati guild) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 sabah gelmiş[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: mikado, 02 Ekim 2004 08:28 tarihinde demiş ki: Sen kazanmissan sana link vermeleri lazim, neden torrent'den cekiyorsun ? ewet linkten cekiyosun en basta ama torrent ana dosyasini :) yani url vermiyolar torrentel cekiyosun 1 de kafayi yicem ya netlimiter 1.30 kullanıyorum 256 dls balantı var uploadı 1 diye sınırlandırıyorum torrent 60 k hatta 120 lere cıkıyor upload da annamadım gitti warmı baska program sınırlama icin torrent su portu kullanıyor ayrıca 6112 birde bana galiba us beta cıktı mailin gelme tarihine baktım 23 etylün wow beta ana sitesine giriyorum accontla eu ya giremiyorum neyse us de kascaz ama cok surmez galiba bu beta artık...tahminim nvidia dan cıktı ama ne hikmetse gelen mailde en ufak bir nvidia ismi gecmiyo normal beta basvurusu geciyo annamadim gitti .... kayıt sırasındada zaten us-yada kanada secebiliodun ulkeyi bakam nolcak bitsin görcez daha %6 larda [Bu mesaj PiJAJE tarafından 02 Ekim 2004 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 alal alla olm sen nasıl tester oldun acaba su us beta ıcın ye testerlar alınmıstı yanlıs anımsamıyorsam acaba ordan mı kaptınkı :P bu arada torrent dogru bende net lımıter ıle ul 1 ıle sınırlandırıyordum yınede 3-4 oluyordu garıp torrent kadar kıl bır program yok ama dayan 2-3 gune bıtırırsın olsun oyna oynayabıldıgın kadar bıze bak hıc oynayamıyoruz bana ss yollarsın artık ^^[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Hayir bana key gelmedi, canima tak etti indiriyorum betasini biryerde oynayacagim %0.3'de bu arada..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Lind3r0th, 02 Ekim 2004 15:13 tarihinde demiş ki: alal alla olm sen nasıl tester oldun acaba su us beta ıcın ye testerlar alınmıstı yanlıs anımsamıyorsam acaba ordan mı kaptınkı :P bu arada torrent dogru bende net lımıter ıle ul 1 ıle sınırlandırıyordum yınede 3-4 oluyordu garıp torrent kadar kıl bır program yok ama dayan 2-3 gune bıtırırsın olsun oyna oynayabıldıgın kadar bıze bak hıc oynayamıyoruz bana ss yollarsın artık ^^ yollamammı kardes sen aslında bu oyunu en cok oynamayı hakedenlerdensin ama sans iste ben bilirim ne kadardır beklediğini ... ewt galiba nvidiadan kaptık gelis tarihi 23 eylül mailin ya simdiye dl ederdik ama bilmiodum yazdığım mail sallamaidi bi bakim dedim daha dün gordum ha bide dial-up demisin ben adsl aldım 1 ay oldu dl edilirmi dial le be 2.4 gb :) hade kal salıcakla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ebayde de 150 dolardan başlatmışlar acımasız herifler ya. ekmek bıçağıyla kendimi doğramak üzereyim.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ben köprüye gidelim demiştim dün hala geçerli bu teklif :) ama harbi harbi çok fena patladık ya bi de herkes bana çıakr gozuyle bunu bekliyordu oynamak için bikaç kişiye çıktı sadece diğerleri patladık hep beraber sap gibi kaldık ortada... acaip isveçli norveçli ve danimarkalı almış adamlar hayret bişi...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 mailler ne zamana kadar gelcek baba belki daha patlamamisizdir ama baya bi sistigimiz kesin :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bari secilmediniz diye bir mail atsalar off..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ben ankaradayım köprüye gelemem ama atakule olur, sheraton olur, farketmez atlarım.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ya bu arada hakikaten satmayı falan düşünen olursa atlarım üzerine. oyun çıktığı zaman da sağlam bi kankanız olur hem :) dilencilik bu olsa gerek...[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: mikado, 02 Ekim 2004 17:59 tarihinde demiş ki: Bari secilmediniz diye bir mail atsalar off.. Hehe bu da güzeldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: knight_of_rose, 02 Ekim 2004 11:33 tarihinde demiş ki: 255 dolar suan 6 gun var bakalim kaca gidicek:) millet niye verir bukadar para beta key icin hic anlamiyorum. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=8136087598&rd=1#ebayphotohosting suan 405$ hala 6 gunu var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 isin boktan tarafi satan herif kanadadan buyuk ihtimalle zaten us betada oynmuyor ustune eu key cikmis.bu kadar dingillik olur cikan turk sayisi 2-3 kanadali sayisi 100lerce resmen eu betada.us betada bizim ipleri kabul bile etmemislerdi yanlis hatirlamiyosam basvuruken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Evet bu iki gunluk arada bir gelisme var mi?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar