Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft European Closed Beta Test Starts! - 30/09/2004, 23:56

OmeN

Öne çıkan mesajlar

aslında eternal ve diğer modlar rahat alabılırlerdı dıye dusunuyorum wow forumlarda zaten bellı yolladıklarının alayı fan site elemanları hemde cogu nerdeyse ozellıkle isveçlilerin hepsi birde keylerın nerdeyse yarısından fazlası isveçlilere gitmıs tamam haklıler ordakı elemanlar pro ama alman fazla yok ona sasırdım almanya1 isveç 2dir avrupada alal alala[signature][hline] °_°

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 02 Ekim 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tahminimce black kendini oyunun güzelliğine kaptırdı ve transa geçti pcsinin başında ben zaten beklemiyorum key mey geç kalmıştım betaya başvurmak için inşallah hepinize çıkar ne diyelim

dipnot: yazılarımı editlemekten bıktım değiştiricem artık şu emektar klavyeyi (6 senelik birşey) tuşlara basıyorum ama algılamıyor artık yani[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 02 Ekim 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

isveç kim abi 5-10 tane isveçli fansite sahibi forumda msj attı die yarısını isveçli yaptın sende :) bi girip alman forumuna bakmanı tavsiye ederim ilk parti europe accountlarının dağıtımının yarısına yakını alman fansiteçılara ve büyük clanlarına gitmiş durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sabah gördüm mail geldiğini
kendim kullanmayacam, oynadım ben stress testte yeteri kadar, göreceğimi de gördüm aslında, oyunun çıkışına saklıyorum hevesimi

bir arkadaşa sözüm vardı ona vermeyi düşünüyorum accountu, kullanmadım yani henüz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Bare ss gönderin de hevesimizi kursağımıza tıkamayın..[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek...

[Bu mesaj darth_devhochi tarafından 3 Haziran 1991 04:18 tarihinde değiştirilmiştir]
MetallordS Guildmaster (pati guild)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 02 Ekim 2004 08:28 tarihinde demiş ki:
Sen kazanmissan sana link vermeleri lazim, neden torrent'den cekiyorsun ?

ewet linkten cekiyosun en basta ama torrent ana dosyasini :) yani url vermiyolar torrentel cekiyosun
1 de kafayi yicem ya netlimiter 1.30 kullanıyorum 256 dls balantı var uploadı 1 diye sınırlandırıyorum torrent 60 k hatta 120 lere cıkıyor upload da annamadım gitti warmı baska program sınırlama icin torrent su portu kullanıyor ayrıca 6112

birde bana galiba us beta cıktı mailin gelme tarihine baktım 23 etylün wow beta ana sitesine giriyorum accontla eu ya giremiyorum neyse us de kascaz ama cok surmez galiba bu beta artık...tahminim nvidia dan cıktı ama ne hikmetse gelen mailde en ufak bir nvidia ismi gecmiyo normal beta basvurusu geciyo annamadim gitti .... kayıt sırasındada zaten us-yada kanada secebiliodun ulkeyi bakam nolcak bitsin görcez daha %6 larda

[Bu mesaj PiJAJE tarafından 02 Ekim 2004 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alal alla olm sen nasıl tester oldun acaba su us beta ıcın ye testerlar alınmıstı yanlıs anımsamıyorsam acaba ordan mı kaptınkı :P bu arada torrent dogru bende net lımıter ıle ul 1 ıle sınırlandırıyordum yınede 3-4 oluyordu garıp torrent kadar kıl bır program yok ama dayan 2-3 gune bıtırırsın olsun oyna oynayabıldıgın kadar bıze bak hıc oynayamıyoruz bana ss yollarsın artık ^^[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 02 Ekim 2004 15:13 tarihinde demiş ki:
alal alla olm sen nasıl tester oldun acaba su us beta ıcın ye testerlar alınmıstı yanlıs anımsamıyorsam acaba ordan mı kaptınkı :P bu arada torrent dogru bende net lımıter ıle ul 1 ıle sınırlandırıyordum yınede 3-4 oluyordu garıp torrent kadar kıl bır program yok ama dayan 2-3 gune bıtırırsın olsun oyna oynayabıldıgın kadar bıze bak hıc oynayamıyoruz bana ss yollarsın artık ^^

yollamammı kardes sen aslında bu oyunu en cok oynamayı hakedenlerdensin ama sans iste ben bilirim ne kadardır beklediğini ... ewt galiba nvidiadan kaptık gelis tarihi 23 eylül mailin ya simdiye dl ederdik ama bilmiodum yazdığım mail sallamaidi bi bakim dedim daha dün gordum ha bide dial-up demisin ben adsl aldım 1 ay oldu dl edilirmi dial le be 2.4 gb :) hade kal salıcakla...
Sosyal ağlarda paylaş

ben köprüye gidelim demiştim dün hala geçerli bu teklif :)
ama harbi harbi çok fena patladık ya bi de herkes bana çıakr gozuyle bunu bekliyordu oynamak için bikaç kişiye çıktı sadece diğerleri patladık hep beraber sap gibi kaldık ortada... acaip isveçli norveçli ve danimarkalı almış adamlar hayret bişi...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Shindor from Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...