Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft European Closed Beta Test Starts! - 30/09/2004, 23:56

OmeN

Öne çıkan mesajlar

su an torrent ile cekiorum 2.4 gb 0.10.0 ver galiba oyun ama beni eu beta deilde us ye aldilar galiba cunku ulke secimide sade us-canada secenekleri vardi buyuk ihtiman nvidia dan kazandik ama mailde hicbiyerde nvidia ismi gecmiyo annamadim yani ... bide azeroth a bekleriz fln diolardi mailde bakam nolcak sonunda
ewt key atmislar yazdik nick yazamadim bi türlü ne salladiysam tutmadi sonunda "dinamicbomb" yazam noolcak bakam dedim bu tuttu :)

[Bu mesaj PiJAJE tarafından 02 Ekim 2004 08:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiJAJE, 02 Ekim 2004 03:16 tarihinde demiş ki:
said:
BlackRose, 02 Ekim 2004 02:47 tarihinde demiş ki:
mesajından bir şey anladıysam arap olayım

bana uyu demistimbi bi topic de wow konusunda onu animsattim......

lol aferin o zaman :)
yani bak bana beta account geldi, uyu demiştin çatla şimdi diyosun
o da iyiymiş

demek ki o zaman uyuyodun şimdi uyanmışsin işte ne mutlu bana uyandırabildiysem :D
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Ekim 2004 10:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

isveç flm mı yazsaydık ülkeye napsaydık...
of valla çıkamdı ya kafayı sıyırtcam neyse jtl oyalıyor şimdilik gerçi uzay arcade i gibi oyun olmuş ama :) skill alıyorsun işte x wing vs tie fighterin skillisini düşün bi de pvp olcak... biraz da wing commander etkileri var sankim... neyse bunun yeri burası değil zaten... umarım çıkcam wow çıkmazsa çıldırırım valla hatta şu anda başladım çıldırmaya, birkaç gün daha bekleyelim bakalım nolcak...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Shindor from Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
hayırlı olsun Black ama kıskanmadımda değil hani :)[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei

[Bu mesaj Virus tarafından 02 Ekim 2004 10:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu adamları anlamak mümkün değil 400 dolar vermenin hiç anlamı yok beta accounta yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

oo tebrik ederim blackrose daoctaki gibi burda da tecrubelerini yazarsın umarım bize malum ben şahsen giremedim bilgiyi sizin gibi girenlerden almak gerek...
tekrar tebrikler... ah keşke bize de çıksa...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Shindor from Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiJAJE, 02 Ekim 2004 08:10 tarihinde demiş ki:
su an torrent ile cekiorum 2.4 gb 0.10.0 ver galiba oyun ama beni eu beta deilde us ye aldilar galiba cunku ulke secimide sade us-canada secenekleri vardi buyuk ihtiman nvidia dan kazandik ama mailde hicbiyerde nvidia ismi gecmiyo annamadim yani ... bide azeroth a bekleriz fln diolardi mailde bakam nolcak sonunda
ewt key atmislar yazdik nick yazamadim bi türlü ne salladiysam tutmadi sonunda "dinamicbomb" yazam noolcak bakam dedim bu tuttu :)

[Bu mesaj PiJAJE tarafından 02 Ekim 2004 08:12 tarihinde değiştirilmiştir]

olm oha dial ıle cekılırmı orda cafe ykmu dsl olan bitmez o dl sen bıtırdıgınde beta bıter bu arada msn açta bakım :P la acaip balsın olm bu arada blackrose tebrıkler ss vede movieler beklıyoruz ^^[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 02 Ekim 2004 06:20 tarihinde demiş ki:
Benim canima tak etti, 3gb oyunu dial-up'la indirmeye basliyorum 10 gun sonraya baslarim bir unofficial serverde..

mikado benım arkadasta arıyor unoffical server epey var sitelerınden register olucan ama epey bır sorunlular yanı kayıt olmak sorun ondan sonra gırmek bır sorun kımısı sor ver. ıstıor kımısı bır oncekını yanı bayar hadı gırdın dıyelım hersey buglu yok quest bugu yok baska buglar bayarsın yani artık bu beta olmazsa open beta var :P[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 02 Ekim 2004 10:17 tarihinde demiş ki:
bu arada bana da gelmiş eu beta account
gözüm aydın

Tebrikler, allah tamamina erdirsin ne diyeyim bende kos kos oturuyorum..

Bu arada cafe bol ama burn yapan yok, malum burada hersey resmi..Burn yapan biryer buldum, ustelik relay kullaniyorlarmis ancak adam 20 mb'den sonra her mb basina 5c keserim dedi, hesapladik 100 dolara geliyor.. Ben 10 gunde bitiririm dial-up'la artik, 24 saat acik..

[Bu mesaj mikado tarafından 02 Ekim 2004 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 02 Ekim 2004 11:09 tarihinde demiş ki:
said:
mikado, 02 Ekim 2004 08:28 tarihinde demiş ki:
Sen kazanmissan sana link vermeleri lazim, neden torrent'den cekiyorsun ?

blizzard testerlerın oyunu cekebılmesı ıcın torrent client kullandırtıyor okumadınmı hıc abi

Dl icin link verildigini duymustum, hatta stress test'tede linkten indirildigi soylendi o yuzden soyledim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Blackrose hojam tebrikler, sana bi sorum olacak sen bu wow un başvurusunu doldururken paticik kurucusuyum yada orda yazarım yada buna benzer bir info verdinmi?

Bide sana gelen mail in saat ve gününü söyliyebilirmisin?

[Bu mesaj OmeN tarafından 02 Ekim 2004 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...