cottonbuds Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Merhaba patiler, Fikrinize ihtiyacım var. Uzunca ilişkilerde bi taraf artk eskisi gibi hissetmiyorum diye ortada bir şey yok iken, karşısındakinin onu çok sevdiğini bilerek ayrılırsa,kız olsun erkek olsun sonrasında pişman olur mu? böyle şeyler yaşayan patiler, desteğinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Eğer peşinden koşmaya devam edersen pişman olmaz. Özletmen gerekir kendini Tabi garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bi pişman oldu geri döndü sonra yine ayrıldık 2 kere üzüldüm bikere bittimi tadı kaçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ne virali acaba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 pişman olur. göstermiyorsa bile olur, belli etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ayrıldım pişman olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 nomsaR said: ayrıldım pişman olmadım.+1. hatta 2 gün önce mesaj attı, 1,5 aylık mesaj atmama triplerimizi sona erdirerek. hiç umursamadım, egom tatmin oldu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bmwliden değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 pamuk butlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 nasıl bir olasılık hesabı istiyosun fal mı bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bir sene boyunca ciktim. Ayrilan taraf bendim. Aradan yaklasik 1.5-2 sene gectikten sonra anladim hatami. Gayet de pisman oldum. Pisman olmayan insan da sevmemistir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Dartanian said: Bmwliden değil di mi? ahhaah yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cottonbuds Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 olasılık istemedim ki deneyimlerinizi merak ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 deneyim dememişsin destek demişsin 3 vakte dolar buralar merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ben gittimmi donmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 5dk önce bomboştu ya bu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ilişkinin amacı ne peki, kalkıp evlenir miydin o kişiyle bu duruma gelmeden önce yoksa gidiyo işte yeaa şeklinde miydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 2 senelik sevgilimden. hiç de pişman değilim, hala da köpek peşimde 4 senedir, beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 dedi zalım bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 like an amazon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cottonbuds Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Myshkin said: ilişkinin amacı ne peki, kalkıp evlenir miydin o kişiyle bu duruma gelmeden önce yoksa gidiyo işte yeaa şeklinde miydin ya seviyodum karşımdaki de farkındaydı gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 zalim değilim ya, çok yufka yürekliyimdir hatta sfd çok canımı yakmıştı zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cottonbuds Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 o zaman konuya uymuyor bella, ortada bişey yokken artık eskisi gibi hissetmiyorum diyen sevgiliden bahsettim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bella said: 2 senelik sevgilimden. hiç de pişman değilim, hala da köpek peşimde 4 senedir, beter olsun. Bella said: zalim değilim ya, çok yufka yürekliyimdir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hahah ya öyle değil işte o. neyse konu bana dönmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar