kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 1 yıldır aslanlar gibi 8 mbit kullanırken , şimdi 2 mbiti zor görüyorum . Hat kalitem kaldırmıyormuş , koyduğumun call center ına anlatamıyorum eskiden kaldıran hat nasıl şimdi kaldırmıyor diye ? Kaç aydır bi çözüm de bulmadılar , taahhüte de çok var bitmesine . Ayrıca devamlı internet kopuyor saatte 1. Süresi bitsin biri-adsl alan top olsun bir daha. Telefon gelince de bağlantı kopuyor onu da ayrıca anlamıyorum , splitter ı falan değiştim yine olmadı.
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 telefonda sorarsan olmaz o iş.arıza kaydı bırakıcaksın internet hızımda problem var vs vs ertesi sabah gelip hatları düzeltiyorlar bi sıkıntı varsa
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Yok abi aylardır düzeltmiyorlar birşey. Ekiplerimiz ekiplerimiz diyip duruyor , şeytan diyor ver BJ yi call center dakilere sussunlar , o derece kızdırıyorlar adamı :D Aynı şeyi papağan gibi tekrarlıyorlar adamı uyuz ediyorlar. edit : b evler /ist
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 valla 2 defa böyle senin dediğin gibi hız düşmesiydi bilmemneydi yaşadım hepsinde ertesi sabah 9 da teknik servis sorunu halletik diye aradı
Öne çıkan mesajlar