Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Şinci bende Asus M4A88TD-M model anakart var, bunun 4 ram slotundan 1-3 mavi, 2-4 siyah renkte. Aşağıdaki resimde gözüktüğü üzere 1-2'ye Channel A, 3-4'e ise Channel B demişler. Şimdi dual olarak kullanmak için renge göre mi takacam yoksa A kanalına veya B kanalına mı takacam 2 ramimi? Şu an mavilerde takılı 1-3 şeklinde ama açılışta dual falan diye bişi yazmıyor. edit: kitapçıkta daha iyi OC performansı için mavilere takın diyor ama ben OC değil Dual istiyorum şimdilik. Ramlar 1600mhz CL9 Corsair 2x4gb vengeance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 mavilere tak biostan boot logo kapalı değil mi yani akan yazıları görüyorsun ve dual yazmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Evet logo kapalı ve görüyorum yazıları ama dual yazmıyor mavilere takılıyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 O sayfanın az daha altında göstermesi lazım yada yazması lazım dual channel için nasıl takıcan diye. CPU-z ile anlarsın Windows dan, dual mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Cpu-z yükledim Memory kısmında Dual yazıyor, demekki 1-3 şeklinde mavilere takınca dual oluyormuş, ama açılışta yazmıyordu, iyi bari:) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Kullandığım tüm Gigabyte'larda dual channel 1-3 ve 2-4 şeklindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 zaten normali o olması lazım,1-3 2-4 şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar