mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 parası neyse vericem çok uzun bişey değil kaynak kodları var onların üstüne ek yapılması gerekiyo ödev almanca çeviririm ingilizcye yada türkçeye garanti hesabınıza da havaleyi yaparım facebookumsu adam eklemeli bişeyler var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ben yaparim sana ödev almanca ise cevirmede gerek yok. cok kapsamli bisimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 seni yerim gönderiyorum 5. ödevi pdf olarak <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bende hazir yapilmisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Banada yollasana merak ettim.bakarm bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 mail adreslerinizi verin atıyım pdfini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 şimdi şöyle bişey istiyorum public bi değer var buna başlangıçta 0 vericem ve eger bi şekilde 0'ın altına düşerse tekrar 0'a çıkartması gerekiyo aynı zamanda başka klaslardan değiştirilmesi gerekiyo bu aletin InterestListElem bulundugum class'ın adı -3'u de öylesine denemek için yaptım başka bi classtan alıp bu değeri print ettigimde -3 veriyo istemiyorum ama bunu :( public static int gewichtAntiNegativitaet(int a) { if (a < 0) { for (int gewicht1 = a ; gewicht1 <= 0 ; gewicht1++) { a = gewicht1; } } return a; } public static int gewicht = -3; public InterestListElem() { gewichtAntiNegativitaet(gewicht); } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 public class KlassA { public static int gewichtAntiNegativitaet(int a) { if (a < 0) { for (int gewicht1 = a ; gewicht1 <= 0 ; gewicht1++) { a = gewicht1; } } return a; } } public class KlassB { public static int gewicht = -3; public KlassB() { KlassA test = new KlassA(); System.out.println(test.gewichtAntiNegativitaet(gewicht)); } } eger gewicht = 3 ise gewicht = 3 eger gewicht = -1 ise gewicht = 0 bende global variable felan mi düsündün ? tam anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 farklı klaslara atmadan yapmam gerekiyodu şu şekide hallettim public static int gewichtAntiNegativitaet(int a) { if (a < 0) { for (int gewicht1 = a ; gewicht1 <= 0 ; gewicht1++) { a = gewicht1; gewicht = gewicht1; // trik burda dfg } } return a; } public static int gewicht = 0; public static int b = gewichtAntiNegativitaet(gewicht); -13 koydugumda 0 veriyo 12 koydugumda 12 mis gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Adam avrupanin en iyi teknik okullarindan birinde egitim gorme sansina sahip ama gidiyor parayla odev yaptiriyor. Yemin ediyorum cok bozuluyor sinirlerim. Ah berk ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 abi çalışamadım yapıyorum ediyorum döner dönmez çalışıcam hayvanlar gibi yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 au8yeahuea bu arada complex bisi cıkarsa rentacoder war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar