Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo vermek için yöntemler :p

karabocek

Öne çıkan mesajlar

Ya benim bi 10 kilo fln fazlam var onları atacam atacam da hergün burger king,mcdonalds bozuyor bu işleri lol..O yüzden sizden tavsiye alim dedim napsam hızlı ve kalıcı şekilde kilo veririm..Günde kaç saat hareket etmem,ne hareketi etmem ne yapmam ne sporuyla uraşmam ne yemem kaç öğün yemem neler yemem fln yardım ederseniz bi :)[signature][hline]Hea kardeşim ben feminist yada işte onun erkek versiyonu olan feminerkek olacam yetti nedir bu kızlardan çektiğim ya alla alla.
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

spor lazimmidir?hangi diyetleri uygulamak gerek..hede hödö ler yenmesin, sunlardan uzak dur bu otlara aban..tarzı bilgiler veremem fakat...geceleri belli bir saatten sonra (mesela 21:00) asla yeme..bu ise yarar..(ee ben zaten yemiyorum dersen, bende o zaman neen kilon fazla derim??:)[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider
Sosyal ağlarda paylaş

hergün 3-5 km koş sabahları sonra ekmek, cola ve şekeri kes
şınav mekik çalış arkadaşın dediği gibi geceleri bişey yeme
1 ayda istediğin olur ama böle şey önemli ya bugün yesem bişey olmaz bi günden demiceksin uyucaksın bu kurallara.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

az ye arkadaşım, kebap falan yağlı hamur işi falan da yeme, ekmekte yeme yada az ye, 3 öğün ye akşam 7 den sonra bi halt yeme çok acıkırsan süt iç mideni rahatlatır açlığı yatıştırır, biraz da spor yaparsan en fazla 2-3 aya verirsin o fazlaları, kolay gessin[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty"
Sosyal ağlarda paylaş

Odanın duvarına muntazam şekilde hazırlanmış, takvim gibi bir tablo hazırlayıp as. Gün gün, geldiğin kiloyu yaz.

Kesinlikle etkili bir yol.. Tabii evinde bir tartı mevcutsa.

Zaten kafada bazı şeyleri çözmüş oluyorsun, hafif bi geri adımda insan kızıyor kendine. O yüzden başarılı ve motive edici bir yöntem.
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla yememek lazım lazım ama sporsuz olmaz böyle şeyler biliyorsundur. Ben mesela günde 1 öğün yerdim eskiden ama pek vermezdim. Şimdi onu sporla birleştirince 4 haftada 10 kilo verdim[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Sosyal ağlarda paylaş

10 kilo fazlam vardı aynen senin gibi.. Aikido ya basladım, 7 kilo verdim bir ayda, her geçen gün vücudumdaki yağlar azalıyor, gel gelelim ben 5 kilo aldım şu anda. Yani aslında kilo vermedim :))[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

4 haftada 10 kilo ciddi bi rakam hakketten...
Valla aslina imkan olsa sehir icinde en guzel spor yuzme ama iste yazdan yaza yuzebiliorz... Okul yuzunden de ne zmn kosu yapcaz ki ...aslinda yatili olmaya dvm etseydim bu sene kosu mosu yapardim . okula kondisyon salonu da acildi. 20 dk flm kosar aletlerle biras calisir sonra az bisi daha kosar dusumu alir odama atardim kendimi. pehh peh pehh yatakhane gunleri :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 13 Ekim 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
10 kilo fazlam vardı aynen senin gibi.. Aikido ya basladım, 7 kilo verdim bir ayda, her geçen gün vücudumdaki yağlar azalıyor, gel gelelim ben 5 kilo aldım şu anda. Yani aslında kilo vermedim :))

heheh aikido ... bzm siniftaki ark da 2 yildir falan gidiyo.Adam almanca derslerinde hic hocanin sorularina cvp vermes dersin dinlemes , almanca hikaye bile okiyim demes ama konu aikido olunca bi baktim elinde aikido felsefesini annatan almanca bi kitap var... Bi cumleler var 10 satir ahuahauha . `` Ulan tum socuklerin tr lerini yanlarina yaziorm yine anlamiyorm. cok felsefik lan bunlar`` dio ... ilk gordugumzde kopmustuk ama almanca felsefe kitabi ile dolasirken bu :P
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle spor yap sporsuz olmaz bu işler.. Git bi spor salonuna yazıl haftada 3-4 gün falan git.. Yok gidemem dersen hayvan gibi yememeye çalış, git dumble al ağırlıkları yavaş yavaş arttırarak çalışmaya başla, günde en az 50 mekik çek.. Ama sakın bunları 1. gün yapıp 2.gün sallama, sakın ihmal etme bidaha toparlıyamazsın sonra..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 13 Ekim 2004 15:43 tarihinde demiş ki:
bi hatun sev baglan sonra ayrılsın senden sogut kendınden bak nasıl kilo veriosun =)

ben bu yolla 18 kilo verdimm....

arkadasın kastettiği şey "kilo vermeyi gerçekten istedikten sonra zaten kendin bi yöntem buluyosun.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...